Serios, am scris ieri o glumiță bazată pe fapte reale și emag-ul a reacționat instant. Nu a reacționat așa la niciunul dintre articolele anterioare scrise despre ei dar astăzi au revenit în forță din cauza unui stilou albastru! 🙂

Ora 10: să vorbim despre asta!

Ora 13:17: Intervine în forță un băiat de la emag: nu scrie că e albastru! Minți poporul!

De acord că nu scrie. Dar în pozele 1 și 2 de produs este stiloul albastru. În toate mailurile de confirmare în care era menționat produsul era poza cu stiloul albastru. Totul era albastru până să primesc stilourile verzi.

Și știi ce nu mai scrie? Nu scrie că deși poza default este cu stilou albastru, s-ar putea să primești pe verde sau chiar pe mov (am salvat pagina în format pdf și png). Chiar! Dacă primeam mov și băiatul meu le refuza pentru că e culoare de fete, ce făceam? Le returnam și mai încercam o dată? E un fel de loterie? V-ați înscris la ONJN?

Da, bă, dar de unde știi tu că Radu e de le emag?

Asta este foarte simplu! Pentru că deși a menționat o adresă de mail privată, a comentat de la birou! Da, de pe o adresă IP aparținând lui Dante Internațional… adică emag.

Și?

Și nimic. Nu, n-o să vorbesc cu Alexandra pentru că știu că o să-mi explice că așa sunt stilourile de la Bic și că nu au ce face și primim o culaore random așa cum ar fi trebuit să văd în pozele 3 și 4 deși în pozele 1 și 2 sunt albastre. Și că nu au ce face dar dacă vreau o să se ocupe să îmi trimită albastre. Revin cu dilema mea, ce ne făceam dacă erau mov? Retur? Mai băgam o fisă poate veneau albastre? Și da, aveți în titlul produsului „BL” care în mintea cititorului poate să ducă la culoarea blue. Da, știu, acum m-am prins, se referă la cerneală! Sunt eu cârcotaș! 🙂

Nu, nu o să continui discuția cu Radu pentru că el consideră că m-a făcut și că sunt un mincinos și că nu scrie nicăieri cuvântul „albastru”. Asta este o reacție tipică emag ceea ce m-a făcut să mă uit așa într-o doară să văd dacă nu cumva a comentat de la birou… Și surpriză! A comentat de la birou.

Serios, frați și surori, a fost o glumă bazată pe fapte și evenimente reale. Puteam să scriu supărat dar am ales o abordare funny ca să ne mai amuzăm și noi în comunitatea acestui blog. Altele sunt problemele voastre, ca să dau un exemplu la întâmplare chestiunile ilegale cu reducerile deși până și unica voastră apărare cu legea care e proastă în România și nu respectă directiva la nivel european a picat de ceva vreme.

Și da, sunt client emag pentru că aveți un easybox sub fereastra mea și pentru că e un sistem bine pus la punct. Uitați-vă un pic în istoricul meu așa cum ați făcut-o astăzi cu stilourile. Și criticile vin din partea unui om cu experiență și de client și de vânzător. Dar, na, v-a deranjat stiloul albastru! :)))))