Am apărut în online-ul românesc ca omul din spatele trafictube. Am dezvoltat proiectul trafictube.ro reușind să strâng o comunitate de peste 2.000 de oameni care generează conținut video cu imagini din trafic.

Acest lucru mi-a permis să-mi îndrept atenția către o nișă puțin acoperită în România: video pentru online. Aici includem mini-reportaje, slowmotion, filme de prezentare pentru corporații, video-reviews și mai nou filmări de la altitudine.

Blogul personal s-a transformat ușor, ușor dintr-un blog tehnic într-un video blog cu informații și noutăți din diverse domenii. Am avut și câteva apariții TV. 🙂

Compania de online a luat ființă în 2010 având activitate principală dezvoltarea de proiecte și soluții online. Ulterior portofoliul de servicii s-a extins cu producție video pentru evenimente și campanii speciale.

În 2013 am deschis primul magazin online de camere video auto folosind experiența și feedback-ul comunității de pe trafictube.ro.

În 2014 am deschis al doilea magazin de gadget-uri utile (e-day.ro), gadget-uri pe care eu le folosesc și pe care le aleg cu grijă. Nu vrem să avem un magazin de gadget-uri din seria “ne bucurăm că e amuzant și a doua zi nu-l mai folosim” 🙂 .

Am lucrat aproape 11 ani la Microsoft parcurgând o carieră clasică de consultant tehnic orientată către final spre business.