Bine, nu chiar dragoste din aia oarbă dar cumva altfel ne uităm la filme acum. 🙂

L-am cumpărat dintr-un impuls când a apărut pe o listă de distribuție undeva în negura internetului și în inbox-ul meu. Era un televizor de cu diagonala de 165 cm, cu un preț de 2500 lei la Carrefour și fabricat de LG. Cât de rău putea fi? 🙂

Bine, inițial a fost rău. Televizorul a venit cu ecranul țăndări dar mi l-au înlocuit după o săptămână. Finalul este unul fericit.

Și? E mișto?

Prima impresie a fost wow. Da, este cu webOS (sistemul de operare de la LG) dar se mișcă de două ori mai rapid decât celălalt televizor cu Android, mai mic cu 25 cm pe diagonală și care a costat aproape dublu.

Telecomanda aia „magic” este the shit! După ce te obișnuiești cu mouse-ul ăla virtual te întrebi de ce naiba ai trăit fără până acum. Și nu, nu este pe infrared și nu trebuie să te chinui să o țintești către senzorul televizorului. Este comoditatea întruchipată. Plus că are și butoane dedicate pentru Netflix și Amazon Prime.

În rest imagine mișto și clară, 4K, HDR, culori ca de la mama lor de acasă și sunet surround.

Aplicații?

Da, ai toate nebuniile pe care le ai și pe Android: Netflix, Amazon Prime, HBO etc. Și cu update-uri la zi și fără lag sau alte staționări inutile din motive de sistem de operare. Se mișcă extrem de smooth. Și recunosc că eram din ăia cu „ah, nu e cu Android deci nașpa” după experiențele neplăcute cu niște Samsunguri mai vechi cu sistem propriu de operare și care nu mai funcționează din motive de updates.

Oricum, WebOS este unul dintre cele mai mișto sisteme de entertainment. Și da, poți să conectezi și device-uri cu iOS și device-uri cu Android la TV fără probleme.

Bani? Vorbim și despre bani?

Da, vorbim și despre bani. Eu l-am cumpărat cu 2500 lei și văd că pe piață e undeva la 3000 lei.

Modelul este: LG 65UM7510PLA, 165 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Dar, de asta mi-am amintit să criu despre el, astăzi e ceva campanie fake la emag și e ceva „reducere” de 10% la LG-uri.

În sensul că

  • Acum este fake-redus de la 4000 lei la 3000 lei
  • În plus campanie LG cu încă 10% reducere
  • cost final undeva în jur de 2700 lei

De atunci tot urmăresc produsul dar nu l-am mai văzut niciodată sub 2700 lei așa că astăzi e un moment bun. Link afiliat găsiți aici (să primească și sufletul meu hulpav un 1% dacă tot mi-am cumpărat și am scris aceste rânduri).

În perioada asta ne-a prins foarte bine o diagonală din asta de nu se mai termină. Altfel de afunzi în lumea filmelor și trăiești la o altă intensitate întâmplările de pe ecran.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • sony cu diagonala 165