Este unul dintre cele mai mișto jocuri de VR pe care l-am jucat și încă-l joc. Este în top 5 personal alături de Eagle Flight și Ultrawings. (lista o găsiți aici)

Jocul este o poveste cu un șoricel care trebuie să rezolve diverse puzzle-uri pentru a ajunge mai departe pe drumul lui. Privești lumea de sus și-l coordonezi sau interacționezi cu diverse obiecte pentru a-i deschide calea. Grafica este impecabilă, cu mult peste alte jocuri VR care mai mult îți prezintă niște poze foarte intinse pe orizontală. Aici ești cu totul în lumea lui Moss. și grafica nu își pierde din calitate la nivel de obiecte îndepărtate. Trăiești experiența lui alături de el. Este foarte adictive și e atât de frumos desenat că nu-ți vine să-ți mai dai ochelarii VR jos.

Am și un cod de dat pentru versiunea full a acestui joc. Am rugămintea să participați doar dacă dețineți Playstation VR. În momentul în care voi face extragerea (joi de 1 martie) vă voi solicita o poză cu Playstation VR-ul pe care îl dețineți pe care o voi verifica cu google image search ca să nu fie luată de pe net.

E păcat. Jocul se poate juca exclusiv în VR. Pentru a participa, comentați la acest articol la sfârșit cu o adresă de mail validă și cu ce vă trece prin cap.