Jocuri noi PlayStation 4 – iunie 2018 (jucate de mine)

2 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Jocuri pe care le-am jucat în perioada mai-iunie 2018.

CoolPaintr VR

Pictură cu Playstation Move într-o lume virtuală. Pentru oameni creativi care își doresc să treacă dincolo de uneletele standard din lumea reală. Foarte bine realizat.

Costă 90 lei în PlayStation Store.

Animal Force VR

Mini jocuri în VR mai mult pentru copii. Dstul de funny. Se joacă în VR în stilul „controlezi o lume în miniatură de sus”. Pe copii îi entuziasmează destul de mult.

Costă 70 lei în Playstation Store.

DETROIT BECOME HUMAN

Este the jocul în materie de povești în care participi activ și în care acțiunea se desfășoară în funcție de deciziile de moment pe care le ei. Grafică genială. Povești din viitor ușor scarry și plauzibile (asta-i și mai scarry).

Costă 280 la eMAG sau 270 lei în PlayStation Store.

ONRUSH

Un joc cu mașini făcut de Codemasters. E un joc online/offline, multiplayer cu luptă cu mașini. Destul de antrenat și te ține cu adrenalina sus. Un fel de Overwatch (după cum au constatat și copiii mei) dar cu mașini. Grafică senzațională.

Costă 270 lei în PlayStation Store.

Iron Sea Defenders

Un tower defender pentru PS4 destul de OK.

Costă 36 lei în PlayStation Store.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

2 comentarii

  1. In urma acestui articol si dupa ce am revizitat articolul din Martie, am decis sa imi iau VR. Pentru moment am doar 5 jocuri pentru el dar o sa iau cateva dintre sugestiile tale in special cele cu zboruri.

  2. Cum ti se pare per total Detroit-ul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.