Desigur, vedeta momentului este Spider-Man, eroul meu din copilărie, omul care poate să zboare și să arunce cu plase în răufăcători. Și da, jocul este GENIAL! Este super immersive! Ești acolo, ești spider-man și poți să zbori prin oraș, agățat de de pânzele lui de păianjen exact ca personajul din film. Îl recomand maxim. Unul dintre cele mai mișto jocuri de acest gen din ultima vreme.

Playstation Store 309,9 – 359,9 lei.
eMAG 279,99 lei varianta standard și 319,99 lei varianta Special Edition.

Un nou joc pentru VR: Track Lab. Compui muzică rezolvând un puzzle. Foarte antrenant și pune la contribuție mintea copiilor. Eu personal îl consider ușor încărcat. Dacă știți jocul ăla Laser Maze în care trebuie să aliniezi oglinzi sau să împarți raza laser în două pentru a atinge mai multe ținte, și Track Lab este cam pe același principiu.

Playstation Store 89,9 lei.

O altă noutate VR este un joc care poate fi jucat și VR Aim Controller: Firewall Zero Hour. Cel mai intens joc de VR jucat până acum. Recunosc că după jumătate de oră de joc a trebuit să iau o pauză pentru că te simți ca într-o zonă de luptă cât se poate de reală. Și nu, asta nu m-a oprit să mă mai joc și a doua oară.

Playstation Store 179,9 lei.

Și pentru că am o pasiune pentru jocurile cu mașini și un volan șmecher, nu m-am putut abține să nu cumpăr (cu pre-order chiar) V-Rally 4. Din păcate, deși grafica este genială și totul se mișcă de parcă ai fi acolo în țărână încercând să controlezi mașina, este un joc foarte greu. Chiar și cu volan, mașinile derapează foarte ușor și faci un tete a queue când îți e lumea mai dragă. Este un joc foarte intens dar mult prea realist și nu prea relaxant. Oricum, îl voi mai juca.

Și spre deosebire de alte jocuri cu raliuri aici parcă au pus un accent deosebit și pe decor, nu doar pe acuratețea traseelor.

Playstation store 239,9 lei.

That’s all folks! Revin când se mai adună jocuri noi.