Cum am schimbat Luca pe o covrigărie de cartier

12 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

În drumul meu de dimineață, când pofta de covrigi nu mai poate fi stăvilită, mă opresc la o covrigărie Luca dintr-un singur motiv: am unde să parchez mașina. Da, singurul motiv că în rest nu prea am de ce. De multe ori nu au covrigi cu mac, coada mare pentru că lucrează peste capacitate si doamnele care vând sunt supărate și nici măcar nu răspund la salut.

Astăzi m-am oprit din nou și pentru că era coadă mare iar am zis să încerc și covrigăria din dreapta, covrigărie fără brand, fără nume sonor si într-un chioșc vechi. Spre surpriza mea m-a întâmpinat o doamnă amabilă, bine voitoare și foarte veselă. Da, era foarte veselă deși nu cred că-i merge prea bine de când a apărut Luca lângă chioșcul ei. Și da, m-a câștigat. Știu că dacă mă duc la ea primesc și un pic de bucurie la pachet cu covrigul cu mac. 🙂 Și e important mai ales la ora aia matinală.

E vorba de covrigăria din poza de mai jos de vis a vis de piața Domenii:

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

6 comentarii

 1. O colega a mancat timp de 2 ani in fiecare dimineata cate 2 covrigi. A ajuns sa aibe probleme cu stomacul, abia si-a revenit dupa 6 luni. Asa ca, fii sanatos si lasa covrigii 🙃

 2. Aia buni tocmai i-ai ratat, sunt pe Turda colt cu Mihalache, la statia lui 41 spre Grant. Incearca-i pe cei rotunzi cu cascaval si masline, calzi sunt dementiali.

  • Mancam covrigi „adevarati”, sau trecem la fineturi cu cascaval si masline?! Covrigul adevarat este ala cu mac si sare…

 3. E superba covrigaria respectiva, mai ales ca ai si un ziar la 1 leu inclus in pret, ca asta e gustul covrigului.
  BTW, unde parchezi in zona, ca acolo e statie RATB si in rest e oprirea interzisa intre 7 si 18. M?

  • N-am zis ca parchez in fata. Parchez peste drum undeva la 50m unde este oprirea permisa si merg relaxat pe jos. Nu, nu am primit niciun ziar. Am primit tot o punga maronie de hartie fix ca cea de la Luca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.