Un om pe care nu-l cunoaște aproape nimeni din blogosferă. Un om care a apărut așa din neant printre noi și pe care voiam să-l învățăm online. Un om care ne-a dat o lecție tuturor bloggerilor prezenți în Sibiu.

Nu auzise nimeni dintre noi de dozadehas.com. E un baiat cuminte si simpatic care incerca sa se integreze. Prima lectie pe care am primit-o a fost când a început lumea de pe stradă să-i ceară autografe. A doua lecția a fost când fanii lui au făcut tot posibilul să-l găsească prin niște scheme foarte complicate, urmărindu-l pe facebook și utiându-se la poze ca să-și dea seama pe unde e. Cred că am mai văzut așa ceva la marii artiști urmăriți de fani înrăiți… și asta mai mult la televizor. N-am mai trăit așa ceva pe viu niciodată.

A doua lecție este că are 63.939 de fani pe facebook. Nu există blogger în România care să aibă acest număr pe undeva.

A treia lecție este că este video blogger. Cel mai vizualizat clip al lui are 261.704 views (da, două sute șaizeci de mii… da). Cele 78 de clipuri de pe youtube au în total 11.403.825 de views (da mă! unșpe milioane!).

E drept ca target-ul lui sunt tineri între 14 și 20 de ani. E drept că nu ar fi pe placul celor de 30 de ani dar mi se pare o super realizare. Băiatul ăsta ar putea să facă mișto de orice blogger român. Are fani care-l urmăresc, are fete care-l adoră și băieți care îi fac pancarte. Ăsta mi se pare un super branding. Nu mai știu pe cineva din online care a făcut așa ceva.

A patra lecție. Este din Deva. Dovadă că nu trebuie să fii din București ca să ai succes în online.

A cincea lecție este că face video exclusiv pentru online și uite că funcționează.

Mai jos câteva secvențe cu fanii lui:

Agențiile ar trebui să alerge după Mihai. Ar putea să lucreze exclusiv cu el pe target-ul lui. Sper să se vândă scump. Eu când o să-l includ în campaniile mele îl voi vinde scump. 🙂

Toate astea de mai sus mi-au recâștigat încrederea în video pentru online. Devenisem un pic sceptic în ultima vreme. Acum ceva vreme am pariat pe video pe online și mă gândeam că am ieșit în pierdere 🙂 .