Am nevoie de ajutor pentru că sistemul de asigurări de sănătate a înfrânt

21 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

El este casier la un lanț de magazine celebru. El este angajat cu acte în regulă și plătește asigurarea de sănătate la stat. El a fost tot timpul corect față de societate. El este un om extrem de bun și blând care are grijă de fiecare client de-al lui. L-am văzut și admirat din umbră. L-am privit cu cât calm tratează orice situație și cum ajută pe absolut oricine indiferent de statut social, zonă de proveninență sau boală. El iubește societatea și încearcă să fie bun cu ea. El, din păcate, a fost înfrânt de sistemul care ghidează această societate. El are un băiețel născut cu o malformație nasoală. Copilul nu are anus și elimina reziduriile prin niște găuri formate undeva în dreptul burții. El este un copil foarte vesel dar în același timp nefericit.

Părinții lui încearcă să-i facă o viață cât mai bună și să-l țină fericit indiferent de starea lui de sănătate. Au cheltuieli mari și cu întreținerea lui și cu medicii și mai nou au avut o primă operație care i-a costat de i-a rupt. Și sistemul de asigurări de stat de sănătate din România a reușit să-i înfrângă, să-i pună la pământ și să îi lovească ca pe niște nemernici. Au rămas fără bani, s-au împrumutat cu sume enorme comparativ cu salariul lor și au început să acumuleze datorii peste datorii. Nimeni nu-i ajută. Băncile îl trimit la plimbare, prietenii fac și ei ce pot și sistemul medical din România îi cere bani chiar dacă el este asigurat.

Ei au trecut cu greu peste o operație. Mai au una în septembrie acum care ar putea să rezolve problema copilului. Și ce credeți? Au nevoie de alți bani pentru că sistemul de asigurări de sănătate din România există doar pentru a fi fraudat de persoane importante de la conducere, nu pentru a face vreun bine cetățeanului român.

Eu personal m-am oprit la 10.000 lei. Mai mult nu pot, nu-mi permit. Așa că am zis să apelez la ajutorul vostru și să vă rog să ajutați cu cât puteți. Nu mai știu ce să fac pentru el. Eu personal nu mai am resurse. Este un om cu care interacționez de câteva ori pe săptămână și-l văd cum se chinuie și cum moralul lui, deși un om relativ vesel, se duce din ce în ce mai jos. E disperat și înfrânt de sistemul autohton. Eu nu știu ce să mai fac.

Dacă doriți să-i ajutați cu sume de bani, datele bancare unde puteți vira bani se găsesc mai jos:

Nicolae Popescu – Cont: RO94RNCB0812118684820006

VĂ MULȚUMESC!

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

15 comentarii

 1. Done! Sper sa fie de folos și multă sănătate!

 2. Gata. Sa auzim ca e bine.

 3. Am trimis si eu. Sper sa fie cat mai multi!

 4. Donat. Ii dorim ca operatiile sa fie un succes si sa aiba o viata normala. Iar parintilor…putere.

 5. Am trimis si eu, multa sanatate!

 6. Done! Multă sănătate !

 7. Am pus linkul la articol la mine pe pagina si a fost apoi linkuit si de altii, cu reactia:
  „chiar trebuie sa credeti toti excrocii ? nu exista nimic adevarat in actele prezentate! aveti grija pe cine ajutati verificati si iar verificati sunt numai falsuri !!!!”
  Deci nasol.

  • Nu ai cum să-i convingi. Sa fie sănătoși.

  • Pentru ca probabil sunt si multe falsuri de genul.

  • Din păcate și eu am ajuns să fiu tare atent la astfel de mesaje distribuite pe facebook.
   Atâta timp cât informația vine de o la o sursă legitimă ajut cu cea mai mare plăcere dacă pot, pe restul le ignor tocmai din cauza falsurilor.
   Devine din ce în ce mai greu de făcut diferența între falsuri și cei care chiar au nevoie de ajutorul nostru.

 8. Done! Îi doresc să fie bine, sănătos și cu o copilărie lipsită de alte probleme!

 9. Nu stiu daca ati facut deja asta, dar poate ar trebui sa lauti legatura si cu asociatiile ce se ocupa de astfel de cazuri, eu cand donez imi inspira incredere daca este prezentat cazul printr-o asociatie/fundatie(ex Asociatia salveaza o inima) plus varietatea mai mare a posibilitatilor de plata(transfer,sms, card etc).
  Si nu vreau sa intru intr-un cliseu, dar din pacate asta a fost si unul din motivele principale pt care am emigrat 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.