Nu am crezut că se va strânge suma necesară de bani… sincer

25 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Am pornit cumva sceptic articolul anterior. L-am scris cu inima deschisă și am cerut ajutorul comunității. Și recunosc sincer că nu mă așteptam la un asemenea rezultat.

Rezultatul este unul extraordinar. Și vă mulțumesc! Nicu a primit donații cât să-și acopere datoriile, să aibă bani pentru operația copilului și pentru tratamentele ce urmează până în decembrie. Tot ce a făcut el pentru societate i s-a-ntors înzecit. Bunătatea lui a dat roade și mulți dintre cititorii acestui blog au contribuit la sănătatea copilului lui.

Și nu, statul nu a făcut nimic pentru el. Statul l-a trimis la plimbare. Statul nu i-a dat bani iar sistemul medical l-a trimis să-și caute ajutoare printre prieteni. Acum are foarte mulți prieteni. Prieteni care l-au ajutat să iasă dintr-o situație imposibilă pentru el și pentru copilul lui. Operația va avea loc în octombrie și sperăm să fie un succes și copilul să aibă o viață normală și fericită așa cum își doresc părinții lui.

Nici nu vreau să mă gândesc câtă disperare trebuie să fie în sufletul părinților în astfel de situații. Nici nu vreau să mă gândesc că, în lumea în care trăim, sunt extrem de mulți ca ei care, deși își fac datoria față de societate și stat, se lovesc de un zid atunci când au nevoie de ajutor. Oameni care au trăit și trăiesc cu speranța că ceea ce plătesc ei la stat îi va ajuta cândva în caz de nevoie. Din păcate, sistemul de la noi nu face decât să-ți ia bani și să te trimită la cules de ghiocei atunci când ai nevoie de ceva. Taxele alea sunt mai mult așa un bir pentru că existăm. Suntem niște birnici pentru guvernare și cam atât.

Vă mulțumesc din suflet pentru donații și să mă credeți pe cuvânt că Nicu este acum cel mai fericit tată. Bine, mai are un hop de trecut dar comunitatea a reușit cumva să-i ofere măcar o cale de rezolvare a problemelor.

Nu mai știu dacă v-am mai zis… vă mulțumesc în numele meu și a familiei pe care ați ajutat-o.

Vă mulțumesc că existați. A fost, pentru mine personal, cea mai mare realizare cu acest blog. Satisfacția de a ajuta pe cineva prin intermediul unui site pe care-mi aștern gândurile este imensă!

Și da, am fost sceptic. Din păcate, expunerea publică vine la pachet cu o tonă de mizerie. Ajungi să fii înjurat și apostrofat iar feedback-ul pozitiv este aproape inexistent. Nivelul de satisfacție și entuziasm din partea mea a scăzut foarte mult de-a lungul timpul. Faptul că am reușit să conving o comunitate să doneze bani pentru un caz disperat a fost pentru mine cea mai mare realizare de când țin acest blog. Și doar pentru asta și merită să mai scriu încă zece ani de acum înainte doar pentru că la un moment dat voi mai avea o astfel de satisfacție.

Și încă o dată, vă mulțumesc!

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

5 comentarii

  1. Nimic nu se compara cu acel sentiment. Ma bucur si eu ca ai reusit sa-l ajuti, desi nu am avut posibilitatea acum sa donez.

  2. Foarte frumos. Felicitar tuturor care au pus mana de la mana sa ajute un seaman caruia staul i-a inchis usa in nas.
    Cine zicea ca nu mai exista eroi, sa caute mai bine.

  3. Felicitări. Se mai întâmplă și minuni. Multă sănătate

  4. Sănătate multă copilului, acum așteptăm ca și cealaltă veste să fie cel puțin la fel de bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.