Mi-a plăcut downhill-ul cu bicicleta de când eram mic. Mă dădeam la vale pe dealurile din jurul orașului pe unde apucam. Prin pădure printre copaci, prin albii de pârâiașe secate și peste râpe. Toate astea în școala generală, fără cască, fără protecții și cu un pegas nenorocit.

Tata și acum crede că pegas-urile alea erau foarte proaste. S-a rupt cadrul ăla solid de trei ori într-o singură vară! Și de fiecare dată când „coboram de pe o bordură mai înăltuță”. 🙂

Acum că am îmbătrânit, îmi place tot atât de mult dar nu mai pot. Am mers de câteva ori dar am renunțat. Am renunțat pentru că rezistența mea la efort susținut nu mai e ce-a fost și m-am săturat de privirile sfidătoare ale profesioniștilor care trec pe lângă mine și se uită cu jale la mine din spatele pantalonilor mulați pe… fund, în timp ce mă depășesc și eu am limba pe undeva pe la buric. După cum v-ați dat seama e vorba de partea de urcare, partea urâtă a ciclismului montan.

Descoperind jucăria de mai jos, mă gândesc foarte serios să reiau activitatea. Este un motoraș electric care se montează pe aproape orice bicicletă și pe care îl putem acționa când urcăm.

Știu că pentru adevărații bicicliști, partea cu urcatul este foarte importantă. Dar eu nu sunt! Mie nu-mi pasă! Mie-mi place să mă dau la vale. Este mult mai fun! 🙂

Și dacă-mi ziceți că nu e ecologică, vă promit că atunci când încarc bateriile o să mă gândesc că folosesc curent doar din hidro centrale și din cele eoliene.

Aveți un clip mai jos:

Se cheamă EGO KIT și se găsește aici.

PS Trebuie să-mi cumpăr și bicicletă. Acum mi-am amintit că niște nenorociți mi-au furat-o din boxă și au dus-o la fiare vechi.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • motor electric bicicleta
  • Motoare biciclete electrice
  • Motoare bicilete electrice