rowentaTunsul acasă este cea mai mare descoperire pentru mine. Nu-mi place deloc să-mi dau podoaba capilară așa cât de puțină o fi ea pe mâna altcuiva. Așteptarea aia din salone/frizerie pe mine mă îngrozește și discuțiile și bârfele care se perindă pe lângă urechile mele mă distrug psihic.

Așa că, de câțiva ani, mă tund singur. Am avut până acum cel puțin patru mașini de tuns. Cred că Philips și Remington. Am descoperit pe piață un produs nu foarte promovat dar de care sunt foarte încântat. Un aparat de tuns de la Rowenta cu aspirator. E mișto că are un compartiment unde se aspiră părul tuns. Nu mai cade pe jos și cel mai tare e că nu se mai acumulează deasupra lamelor. Implicit tunsul e mai rapid și fără păr pe haine, pe jos, prin baie sau pe unde ne mai tundem noi. 🙂

Chiar sunt foarte încântat. Astăzi l-am folosit prima oară și cred că m-am tuns mai repede decât m-am bărbierit. 🙂

Ca o paranteză. Dacă vă cumpărați (orice aparat de tuns) aveți grijă să aibă toate grilele de distanțare. În general poate să lipsească grila cu numărul 3. Am avut o experiență neplăcută la Media Galaxy prin decembrie când voiam neapărat să-mi cumpăr jucăria și lipsea din cutie numărul 3. Surpriza cea mai mare a fost când au sunat la celelalte sedii Media Galaxy și din toate lipsea. Se pare că este cea mai utilizată și cu șansele cele mai mari să dispară din ambalajul original.

Până la urmă mi-am cumpărat de la emag de aici cu 225 lei.

PS1 Nu are acumulator dar am constatat de-a lungul vremii că nu prea am folosit acest feature. Întodeauna bateria era descărcată când mă tundeam. 🙂

PS2 Pentru că e cu un mini aspirator, cam face gălăgie. Nu vă puteți tunde în șoaptă. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • ce masină de tuns să mi cumpăr