Aparat de radio fără baterii pentru duș

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Se montează (ușor) între furtun și robineți și folosește jetul de apă pentru a se alimenta (apa învârte o miniturbină care alimentează niște acumulatori… bla bla).

Vă întrebați dacă asta este o problemă mondială ce trebuia rezolvată? Păi da! Că până acum radiourile rezistente la apă funcționau cu baterii. Iar când acestea se consumau, erai deja în fundul gol și pe jumătate ud când îți dădeai seama. Nu mai stăteai atunci să pui unele noi. Și binențeles că după te grăbeai la servici și uitai să le schimbi. Și uite așa, radioul tău șmecher murea încet încet de plictiseală.

Acum ești sigur că va funționa tot timpul și te mai dai și mare că ești eco. 🙂

De cumpărat de aici.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • radio fara baterii
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

6 comentarii

 1. Care-i partea eco de aici?
  Energia consumata nu-i produsa de utilizatorul ei.
  Energia este preluata de la distribuitorul de apa.

  • Esti eco prin faptul ca nu mai folosesti acumulatori care ar consuma energie in plus pentru a fi incarcati de la reteaua electrica. Nu mai zic de faptul ca bateriile si acumulatorii nu sunt biodegradabile ca de aia se colecteaza la centre speciale si supermarketuri, pentru ca trebuie depozitate controlat pentru ca fac rau naturii deci nu sunt eco.

 2. Eco Eco … dar eu nu pricep de ce as avea nevoie de muzica la dus … Cat stati voi la dush de va plictisiti atat de tare …?

 3. Pai nu spusesi 2 randuri mai sus „alimenteaza niste acumulatori …bla bla”…?
  Daca are acumulatori nu e eco! Clar. Buuun. Urmatoarea chestie: e 90% plastic care e si el un pic biodegradabil…in vre mie de ani. Deci unde e parte cu eco?

  Pe de alta parte eu am radio la dus (12V, sic!, alimentat la o priza speciala cu separare) si confirm ca e misto. Ma rog, gusturile nu se discuta da’ poate incercati. Cu aparatul prezentat de Razvan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.