[vdeo] Am căutat și am găsit o alternativă pentru atunci când și DN1A este blocat

17 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Bine, nu că o recomand, dar am găsit-o. 🙂

Eu am o pasiune pentru ieșitul de pe drumul principal. Am prins-o de la Panaitescu. Îmi place să văd lumea de dincolo de drumul național. Și pentru că ieri toata lumea se întorcea în București și absolut toate drumurile erau blocate, inclusiv DN1A care merge de la Brașov către Ploiești prin Cheia, am zis să experimentăm un pic. Mă refer la blocajul care se manifestă înainte de Vălenii de Munte.

Da, a fost mișto. Mai multă adrenalină față de cât ne așteptam, am descoperit și o zonă simpatică pe malul Teleajenului, am urcat pieptiș un drum pietruito-mâlos și era să rămânem pe un drum sub formă de mlaștină marcat frumos pe hartă ca… drum. 🙂

Recomand? Nu recomand. Cu toată experiența mea de off-road, tot am strâns cu spor din niște muschi mai ales pe ultima porțiune unde dacă ne opream acolo rămâneam până la primăvară sau până la primul tractor cu șufă.

Filmul:

Mașina este echipată cu X-drive și este ușor înălțată. Oricum, s-a comportat absolut decent pentru o mașină de familie gândită pentru greutăți gen drumul asfaltat care duce la Poiana Brașov. Și nu e prima oară când o chinui și îi scot asfaltul de sub roți. 🙂

Și nu uitați, când vă e mai greu, inerția este prietenul vostru cel mai bun! 🙂

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

6 comentarii

  1. Estimativ, cand timp ai „”castigat””?..daca ai castigat

  2. Pe unde e exact drumul asta ? Poti sa dai o incadrare pe google maps cam pe unde vine ? Macar sa stiu sa nu ma bag ceva drum de genul cu Fiesta, incercand sa scap de aglomeratie.

  3. Lasa ca de asta ai X-drive. Nu cred ca regreti ocolul facut.

  4. Exista mai multe alternative care sunt mai ok fata de ce ai postat. De exemplu , ca sa eviti acel drum de la sfarsitul clipului o poti lua de la Teisani spre Slanic si de acolo sa o iei spre Ploiesti sau de la Varbilau sa revi pe DN1A. De la Homoraciu sunt mai multe drumuri care duc spre Valeni.

  5. Daca tot ne-ai starnit, macar o indicatie de traseu ne poti da? Hai nu google maps cu traseul marcat exact, dar macar localitatile „principale”. Unii sa stim sa nu ne ducem, altii sa stim sa ne ducem daca ne place noroiul 🙂
    Multumim pentru documentarea video.

  6. O harta? Sau macar cateva puncte de reper? 10x

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.