Pentru că m-am săturat să tot comand pe firmă și să fiu facturat pe persoană fizică și vice versa, mi-am dezinstalat aplicația emag și lucrez de pe mobil din browser atunci când am ceva de comandat de la ei. Funcționează brici.

Ca o paranteză, în urma articolului cu bug-ul anterior, m-a sunat un băiat de la eMAG să-mi explice pas cu pas cum fac sa comand pe persoana fizică/juridică din aplicație. Atât au înțeles șefii lui din articolul meu cu bug-ul din aplicația emag. Atât s-a putut. 🙂

Revenind, la bug-ul de astăzi, dacă cineva îți share-uiește un link din aplicația emag și tu nu ai aplicația instalată pe telefonul tău șmecher, emag te obligă să instalezi aplicația și nu te lasă să accesezi link-ul altfel.

Dacă același link distribuit de cineva din aplicație îl deschizi pe desktop funcționează fără probleme.

Deci nu-s convins că-i chiar bug, e mai mult o șmecherie să te oblige să-ți instalezi aplicația. Drept urmare, pentru că nu mă las, astăzi mă conversam cu o prietenă pe whatsap care-mi trimitea din când în când link-uri din aplicație și eu cuminte și încăpățânat mă duceam de la treaba mea de prin casă, de fiecare dată, să le deschid de pe desktop doar așa ca să nu cedez sistemului de amețit clienții.

Link-ul distribuit din aplicație arată așa: https://emag.page.link/grCnhFcqQMosDKU29

Și dacă încerci să-l deschizi de pe mobil rezultatul este acesta și singura opțiune este butonul de open care te duce în store să-ți instalezi aplicația…

Nu, nu voi ceda sistemului! 🙂

De pe desktop se deschide fără probleme…Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • aplicatia emag
  • când vreau sa deschid link pe eMag îmi apare sa instaleZ aplicatia
  • cum sa deschizi linkuti cu aplicatia emag
  • De ce nu imi merge aplicaţia emag
  • emag link nu se deschide cu aplicatia emag
  • emag link whatsapp
  • emag links open in browser not in app