Din ultimele 24 de ore.

Un accident din Cluj. Ambii șoferi băuți și victimă un copil

Două autoturisme au intrat în coliziune, față-spate, pe strada 1 Mai din Dej, din cauză că șoferul unuia dintre autovehicule nu a păstrat distanța regulamentară și nu a apucat să frâneze la timp în momentul în care autoturismul din fața lui a oprit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, ambii conducători auto se aflau în stare de ebrietate.

Știrea pe larg o găsiți aici.

Un alt șofer beat sare spectaculos peste un sens giratoriu din ăla înălțat

Rondul a avut efect de trambulină, iar maşina a zburat câţiva metri. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. A fost însă testat cu aparatul etilotest care a arătat o alcoolemie de 1,37 alcool pur în aerul expirat.

Spectaculos dar băiatul ăla putea să omoare pe cineva care circula regulamentar în rond sau era dincolo pe trotuar unde a aterizat.

Știrea și înregistrarea video le găsiți aici.

Un șofer băut remorca o mașină pe care o conducea un alt șofer băut și fără permis

Un şofer băut în vîrstă de 33 de ani remorca un autovehicul la volanul căruia era un tînăr de 19 ani, băut şi fără permis.

Știrea pe larg o găsiți aici.

OK, e amuzant, dar mi se pare că e din ce în ce mai rău. La orice eveniment la care mai am ocazia să apar există o mare parte a participanților care servesc “ceva ușor” pentru că sunt cu mașina. Eu sunt din ăla care dacă își înmoaie buzele într-o spumă de bere nu se mai suie la volan. Fraților, înțeleg, sunteți ok cu o bere la bord, sunteți și mai atentți, n-o să faceți accident și n-o să omorâți pe nimeni. Dar dacă cumva aveți ghinionul de un accident cu sau fără victime, nu din vina voastră, dacă ați băut se lasă cu permis suspendat și dosar penal.