Ho, bă! E o glumă! Nu l-am vândut, l-am predat cu voioșie prietenului nostru de la wpdevel. Am ajuns într-un punct în care am simțit că am abandonat proiectul și aș vrea ca cineva, cineva care să simtă că este al lui, să aibă gijă de el, să-l crească, să-l mângâie pe cap și să-i repare rănile atunci când este lovit de molimă electronică.

Da, după 11 ani și jumătate, după o lansare în direct la Antena 1 (cred) când am postat ptimul clip cu poliția care trece pe roșu și când reporterii l-au sunat pe Ciocan să-l întrebe de ce poliția trece pe roșu, am decis să predau acest proiect și să-mi văd de viața mea virtuală alături de celelalte proiecte.

Așa la bază, trafictube este ușoară dezamăgire pentru mine. Am vrut să fie un proiect educativ, să rezolv mizeria din traficul românesc și să realizez ce poliția nu pare că reușește, să duc educația rutieră pe noi culmi. Din păcate, ca orice proiect de acest gen, succesul a fost asigurat doar de circ, de accidente live și scandaluri în trafic. Asta-și dorește publicul sau cu asta a fost obișnuit. Am impus o regulă strictă de conținut original generat de utilizatori, am refuzat clipuri aducătaore de trafic de genul celor de la ruși cu compilații cu accidente și am ținut să avem un comportament decent în cadrul comunității.

Le mulțumesc încă o dată celor care au fost alături de mine, adminilor care și-au alocat din timpul lor să țină lucrurile sub control, celor care au ajutat la dezvoltarea proiectului și mai ales celor care au crezut în proiect și au adus conținut video original din trafic în cadrul acestui proiect.

Având în vedere cele de mai sus și faptul că eforturile noastre nu au dat niciun rezultat în traficul din România, am decis la un moment dat să-l închid. E un proiect care îmi stă pe creier acolo într-un colț întunecat și care plânge pentru că se simte abandonat. Din fericire, prietenul nostru a ridicat două degete și s-a oferit să-l ia el la el în casă și să-i dea să mănânce și să-i ofere bucuria de a exista în acest șuvoi digital ce-i zice internet.

Vali, ai legătura! Știu că ai planuri mari și-mi doresc maxim să duci proiectul pe noi culmi! Bine, acum, în acest moment, ai un proiect născut de câteva zile mult mai important. 🙂