Cea mai nasoală dintre nasoale este ecranul. Frate, are tăietura aia sus acolo de-mi e rușine cu ea. În loc să fie un ecran perfect dreptunghiular cum sunt toate celelalte de pe piață, ecranul iPhone X are o gaură efectiv în partea de sus. Mă simt îngrozitor când toți prietenii și cunoscuții își dau seama din prima că mi-am luat iPhone X. Este îngrozior. Nu știu cum să fac să mă ascund mai bine.

S-au lăudat cu face recognition când Microsoft avea această funcție din Mezozoic și pe Android era implementată din Paleozoic. Îmi vine să mă ascund în casă să nu mă vadă nimeni cât de rapid merge funcția, indiferent de lumină, și de unghiul din care mă uit. Merge chiar și noapte pe întuneric beznă! Și nici nu știu cum să fac în trafic când mai arunc privirea către iPhone X care stă cuminte într-un suport prins în gura ventilație, undeva în dreapta volanului și el își face unlock. Cred că trebuie să-mi pun geamuri fumurii și să mă ascund de societatea vigilentă.

Camera foto este doar pe locul doi în lume în top-ul telefoanelor inteligente. Cică din cauza unei probleme de software. O să fie nasol mai ales că Apple nu corectează niciodată bug-uri sotware la telefoanele lor. I-am pus deja un scotch negru pe lentile să nu se vadă că are camere. Nu pot să ies cu el în halul ăsta în lume. Mi-am închis și contul de instagram, atât mă simt de jenat.

Ce telefon e ăla fără buton/butoane? Adică cum să folosești gesturile ca să-l controlezi? Ce suntem noi mimi? Asta e o parte foarte urâtă. Îmi vine foarte greu să mă prefac că îmi este aproape imposibil să controlez telefonul. De multe ori îl las în buzunar să nu fiu văzut că-l folosesc. Nu vreau să mă fac de râs. Cred că sunt eu defect că mă descurc foarte bine și au făcut ăștia de la Apple ceva în photoshop să pară că treaba asta cu controlatul telefonului din mișcările degetului chiar funcționează.

Iphone X este tot de sticlă. Și am văzut pe internet cum că lumea zice că sticla se sparge! De necrezut! M-am dus și mi-am cumpărat o rolă întreagă de folie cu bule și acum nici nu-l mai scot din sertar de frică să nu se spargă.

În plus, au apărut pe piață unele cu ecran defect cu o dungă verde. Îngrozitor! Unde s-a mai văzut produs proaspăt scos pe piață cu defect de fabricație!? Apple așa a ajuns celebru când s-au hotărât să nu acorde garanție nici măcar o zi.

Unii au descoperit o problemă de software care se manifestă atunci când e frig afară. Cică nu poți să-i faci unlock telefonului câteva secunde după care-și revine. Este horror! Ca și în cazul de mai sus, sunt convins că Apple n-o să rezolve problema asta niciodată și o să râdă lumea de mine la minus 20 de grade.

Nici nu știu ce să fac! Îmi vine să-l dau pe blog gratis dar îmi e rușine și nu vreau să-mi chinui cititorii. Am și eu o imagine de păstrat, nu vreau să-mi dezamăgesc comunitatea din care fac parte. Mai bine îl arunc, undeva în pădure, să nu mă vadă nimeni, undeva pe fundul unui lac într-o zonă în care plouă pemranent.

Unii au ajuns să vândă iPhone X la suprapreț ca să fie siguri că nu-l cumpără nimeni.