GOPR0001.MP4.Still001Destul de simplu. După ce schiezi o juma de zi, constați că te roade un clăpar. Ce faci? Te întorci frumos la centrul de închirieri și îi rogi pe cei doi băieți să te ajute să-ți găsească ceva care să îți țină mai bine piciorul și să îți facă viața mai frumoasă pe pârtie.

Cei doi sunt foarte amabili și la a treia pereche de clăpari nimeresc ceva care să mi se potrivească. Îmi reglează legăturile și mă duc într-un colț să mă încalț. Între timp intră în incintă două fete foarte drăguțe, stilul sportiv. Brusc atmosfera se umple de veselie și parcă se mai și încălzește un pic spațiul. Și nu, nu cred că era de la aeroterma care sufla un pic disperată într-un colț al cabanei. Încep glumițele, vine și întrebarea jenantă cu „ce greutate ai… pentru a regla legaturile”, se alege o cască de o culoare cât mai drăguță pentru a arăta totuși bine pe pârtie etc.

În această atmosferă de basm, reușesc să-mi închei clăparii și mă duc către tejghea să-mi recuperez schiurile. Și surpriză! Unul dintre băieți îmi spune „bună ziua, cu ce vă putem ajuta?”. Da, dispărusem din mintea lor, deși cu trei minute înainte tocmai mă ajutaseră cu o nouă pereche de clăpari, deși aveam montată o cameră pe cască (mă recunoști de la 1km distanță), deși nu ieșisem din încăpere… pentru ei nu mai existam… 🙂

Până la urmă ce e dispariția? Trebuie practic să nu mai exiști în mintea celor din jurul tău. Un fel de invisible man pe bază de hipnoză… cu două fete drăguțe. 🙂

#schiem este o tabără de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea Sony, Vodafone, Michelin, Staropramen, Ford, Perla Păltinișului si Buonavista.