E un gadget pe USB care promite că vă extinde rețeaua wireless în zone în care semnalul e slab. Teoretic se montează undeva unde ai semnal bun și devine la rândul lui un router wireless care acoperă o zonă extinsă în jurul lui.

Daaaaar:
1. Nu extinde rețeaua. Face altă rețea wireless cu alt nume și folosește ca uplink rețeaua WiFi existentă. Practic dacă aveți semnal slab într-o cameră de la rețeaua voastra WiFi din casă și rămâneți totuși conectați, trebuie de fiecare dată să selectați manual rețeaua creată de de repetorul de la Xiaomi.
2. Nu prea funcționează. Deși l-am montat într-o zonă unde aveam semnal bun pe telefon, când m-am conectat la rețeaua făcută de el nu a mai funcționat nimic. Mergea extrem de greu de parcă „strica” și mai rău semnalul.
3. Trebuie să-l configurați prin aplicația mi home de la Xiaomi, lucru imposibil dacă nu selectați ca regiune China Mainland (pare că nu e pregătit pentru alte rețele în afară de China). Dacă schimbați regiunea, pierdeți toate celelalte device-uri inteligente din aplicație și va trebui să o luați de la capăt cu configurarea lor. Mai mult de atât, anumite produse nu sunt disponibile în toate zonele și riscați să nu găsiți în listă device-ul cumpărat (de exemplu camera video 360 de supraveghere de la ei nu se găsește în listă dacă selectați China Mianland).
4. Toate configurările se fac prin aplicația Mi Home care arată ca o aplicație chinezească neterminată. Aplicație în care vă băgați în clar parola de la WiFi.

Pare un produs promițător din specificații dar este inutil. Bine, la 50 de lei cât costă probabil că au inclus doar un simulator de WiFi și atât.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • wifi extender xiaomi