Da, am scris despre cele patru motive pentru care nu trebuie să-ți cumperi Range Extender Wireless Xiaomi Mi WiFi Repeater 2, 300 Mbps.

Da, între timp, au rezolvat problema cu faptul că trebuia să creezi și să te conectezi la altă rețea. Acum există în aplicație opțiunea “roaming” și practic  telefonul tău/tableta ta/laptopul tău se va conecta automat la repetor total transparent pentru tine fiind expus același nume de rețea.

Da, acum repetorul funcționează brici și am semnal cum trebuie și pot să mă uit la filme în zona mai întunecată a casei, întunecată din punct de vedere semnal.

Da, rămâne în continuare problema cu faptul că trebuie să selectezi ca regiune “China Mainland” în aplicație pentru a-l putea configura. Și da, e nasol pentru că-ți șterge orice altă configurare pe care o ai referitor la alte device-uri de la Xiaomi. Eu am rezolvat problema instalând pe un alt telefon și un cont separat de unde administrez doar repetorul de WiFi.

Da, vă recomand jucăria pentru că vă face viața mai ușoară și net-ul mai vioi. Îl puteți conecta direct într-un încărcător USB de 220 și să-l țineți în priză permanent undeva la jumătatea distanței dintre router-ul cu WiFi principal și zona în care semnalul e slab.

Da, costă în continuare 50 de lei și nu, nu funcționează ca o prostiuță de 50 lei.