razvanbb

joi, 20 decembrie 2018

Nu că mă laud, dar cumva îmi dau seama că mă zbat absolut degeaba pentru țara asta…

având în vedere că pe strada pe care locuiesc, stradă lungă de vreo 200 de case, suntem doar trei vecini care am curățat trotuarul din fața casei. În rest este gheață ca la patinoar și multe scheme de echilibristică din partea trecătorilor.

Așa și cu România în care trăim… ne zbatem să scoatem din mizerie niște oameni care nu vor să fie scoși din mizerie.

5 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Magneți închidere șireturi Zubits

Produs din oferta E-Day.ro

99,00 lei 69,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. Pare trist si dramatic, dar e mult mai simplu. Intr-o țara civilizata, raportul e invers, doar trei case nu au trotuarul curățat. De ce? Te intrebi de ce? Pentru ca acolo toți cei care nu curată trotuarul primesc o amenda la o valoare care o face semnificativă. Aici, in Romania, nimeni nu are frica asta.
    Ce este cu adevarat trist, este faptul ca aceasta neaplicare a legii este premeditata. De ce? Pentru ca oamenii care nu respecta legea si sunt amendați, vor fi atenți si nu vor permite ca parlamentarii, magistrații, polițiștii, medicii, interlopii sa încalce legea si sa nu fie pedepsiți.
    Asta este Romania neosocialista.

  2. Am scăzut standardele așa de mult că mă mulțumesc cu faptul că ăia care au dat zăpada de pe trotuar n-au aruncat-o pe carosabil.

    • Exact cum zice „un muc”. Am asa oroare de cei ce o arunca in carosabil. Uneori fix in fata ta cand mergi cu 30-40kmh ei arunca o lopata plina cu un bulgare de forma neregulata… PLM Romania lucrului bine facut 🙁

  3. de asta e ro misto: ai libertatea sa-ti pastrezi zapada!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Statistici Google Analytics