Ce faci când compania de închirieri auto te taxează cu 55 lei / zi / booster de copil?

15 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Îi trimiți să se caute și de banii ăia îți cumperi un rucsac de copii care se transformă în booster. Da, asta faci.

Eu am făcut un calcul și cu doi copii și 5 zile de excursie în UK ajungeam la 550 lei cu tot cu taxe.  Așa că am mai pus 100 de lei și am investit în două Boostapak.

Mi-au venit astăzi. Un rucsac cântărește 1,5 kg (gol) pentru că e dintr-un material dur care să susțină un copil de până la 12 ani. Materialele sunt de foarte bună calitate așa la prima vedere și rucsacul-booster pare așa foarte practic. Acum să vedem și cum se vor comporta în excursie. Copiii sunt foarte încântați deocamdată. Oricum magazinul a fost trecut pe whitelist pentru viteza cu care s-au mișcat și pentru faptul că lucrează cu stoc propriu.

Costă 330 lei și se găsește aici pe ebagaje.ro sau aici pe aMAG.

Așa că în loc să dau banii pe două boosterele ușor jegoase de la Avis/Sixt am dat banii pe ceva ce voi folosi și pe viitor. Eram băiat deștept dacă făceam asta cum câțiva ani la prima excursie în străinătate cu copiii. Acum să zicem că doar mi-am mai revenit un pic.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.