Două din trafic: un panou ilegal de la club Face și niște semne uitate pe autostrada A3

3 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Club Face

Cred că e un club. N-am fost niciodată. Până acum o lună aveau un semn de carton pe care scria „Face” și o săgeată. De o lună de zile a apărut un panou mare și greu. Panou care obstrucționează semnele de circulație și trecerea de pietoni. Panou care atunci când o adiere se enervează îl aruncă pe jos.

Așa arată:

Autostrada A3 – București -> Ploiești

De cel puțin un an există o porțiune pe autostrada A3 cu restricții de viteză și semne de drum îngustat. Poliția ar putea să suspende permise acolo pe bandă rulantă mai ales că ultima restricție este de 60km/h. Lucrările s-au terminat de multă vreme (cel puțin un an), semnele de circulație au fost uitate acolo și cineva le-a trecut probabil la „lipsă inventar”.

Așa arată:

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

4 comentarii

 1. Un site simplu cu situatii de genul asta puse pe o harta si formular de trimitere sesizare catre politie? Asa am putea urmari usor si ce „cazuri” se rezolva si care sunt ignorate cu anii (in plus de la sesizare).

 2. semne sunt prin multe locuri din țară uitate

 3. Eu gandesc asa: cum de nu pune nimeni, de la politie, un echipaj cu radar, in acea zona de pe A3? Iti dai seama cate amenzi s-ar da la o panda de-asta??!?
  Sau daca-i sesizezi, poate ar putea chiar sa faca asta… Ca-i mai simplu!
  Mno, ironie sau nu, unele capete crete ar putea sa faca asta si chiar daca unii or contesta amenda… poate nu toti.

  • Sau iti dai seama cate procese vor pierde?
   (2) Mijloacele de semnalizare rutieră se constituie într-un sistem unitar, se realizează şi se instalează astfel încât să fie observate cu uşurinţă şi de la o distanţă adecvată, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, de cei cărora li se adresează şi trebuie să fie în deplină concordanţă între ele, precum şi într-o stare tehnică de funcţionare corespunzătoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.