Multă vreme l-am căutat. Am băgat de-a lungul vremii sute de lei în tot felul de compresoare plăsticoase de prin benzinării. Și cam toate s-au dovedit niște parodii inutile.

Oricum, într-o zi, de când ne-am mutat la casă, m-am gândit că ar fi mișto dacă ar exista un compresor de aer care să funcționeze și la 220V și la bricheta automobilului din dotare. Și am căutat și, spre surprinderea, am și găsit. Și am găsit unul genial.

E genial pentru că nu trebuie să stai să-l păzești. Citești pe eticheta obiectului (pe care vrei să-l servești cu aer) presiunea optimă, comunici acest număr compresorului și el știe singur să se oprească la presiunea setată. Știe de bari și de PSI.

Se poate alimenta la 220V sau de la priza auto (12V), umflă roți de mașină, cauciucuri de bicicletă/trotinetă, mingi și saltele de plajă. L-am folosit cu succes în toate absolut cazurile menționate și în casă și în garaj și la mare în concediu.

Așa că dacă-ți dorești un compresor ușor și util, cel mai bun descoperit de mine este acest Black&Decker ASI300. Costă 350 lei la eMag. Da, pare un pic cam scump la prima vedere, dar eu personal am chetuit mult mai mult în total pe compresoarele alea din benzinării.

PS Am încercat să umflu și baloane. Nu am reușit. Dura prea mult. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • compresoare de unflat roata la bicicleta la 220v
  • compresor la 12 v si la 220 v