Compresorul de aer perfect (funcționează și la 220V și la 12V)

12 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Multă vreme l-am căutat. Am băgat de-a lungul vremii sute de lei în tot felul de compresoare plăsticoase de prin benzinării. Și cam toate s-au dovedit niște parodii inutile.

Oricum, într-o zi, de când ne-am mutat la casă, m-am gândit că ar fi mișto dacă ar exista un compresor de aer care să funcționeze și la 220V și la bricheta automobilului din dotare. Și am căutat și, spre surprinderea, am și găsit. Și am găsit unul genial.

E genial pentru că nu trebuie să stai să-l păzești. Citești pe eticheta obiectului (pe care vrei să-l servești cu aer) presiunea optimă, comunici acest număr compresorului și el știe singur să se oprească la presiunea setată. Știe de bari și de PSI.

Se poate alimenta la 220V sau de la priza auto (12V), umflă roți de mașină, cauciucuri de bicicletă/trotinetă, mingi și saltele de plajă. L-am folosit cu succes în toate absolut cazurile menționate și în casă și în garaj și la mare în concediu.

Așa că dacă-ți dorești un compresor ușor și util, cel mai bun descoperit de mine este acest Black&Decker ASI300. Costă 350 lei la eMag. Da, pare un pic cam scump la prima vedere, dar eu personal am chetuit mult mai mult în total pe compresoarele alea din benzinării.

PS Am încercat să umflu și baloane. Nu am reușit. Dura prea mult. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • compresor auto 220v
 • compresor 220v
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

5 comentarii

 1. E bun să sufli praful de pe tastatura? 😀

 2. Mda, si cu sistemul ala trist cu clapa de blocare pe ventil.
  Cel mai dragut pe care l-am testat pana acum e unul de la Mitsubishi. Cu furtun care se infileteaza pe ventil. Si care chiar e indeajuns de puternic incat sa umfle o roata de la zero la 2.3 in cateva minute.
  Costa si ala vreo 200 lei la reprezentanta. Dar face toti banii.
  Ok, se alimenteaza doar la 12V. Asta e.

  • De ce e trist? E foarte bun si asta e standardul. Montezi si demontezi rapid. Cu infiletatul dureaza.

  • Ei bine, e o chestiune personala. Sistemul clasic nu prinde mai niciodata bine la mine. Mai mereu scapa aer, mai ales la bicicleta. Poate sunt eu deosebit. Nu e exclus.
   Infiletatul e mai safe ca prinde bine de fiecare data. Ba chiar te ajuta de multe ori. Infiletatul dureaza 5 secunde maxim in plus. Daca asta e singurul motiv, am castigat 🙂

   ps: pp ca stii ca pe masura ce imbatranim devenim mai scortosi. Deci da! 🙂

 3. N-am găsit dimensiunile pe site și între timp s-a scumpit la 460 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.