Da, în materie de fashion e sunt d-ăla care se îmbracă-n blugi și tricou indiferent de anotimp. Sunt atât de avansat încât dacă dau de o pereche bună de blugi îmi cumpăr mai multe perechi același model ca nu cumva să nu se mai producă.

Zilele trecute o prietenă ne-a recomandat ceva blugi comozi de damă de la Calvin Klein dintr-un material elastic pe nume „amestec de lyocell” și viața noastră s-a schimbat. Mi-am luat și eu o pereche în varianta masculină și sunt senzaționali. Materialul este extrem de elastic și sunt comoditatea întruchipată. Partea mai neplăcută este că în varianta masculină, deși zice în descriere că sunt drepți, sunt destul de skinny. Și nu neapărat că ies în evidență și la suprafață adevăruri (la mine nu e o problemă 😉 ), dar stau lipiți de piele și vara te cam încingi.

Așa că am căutat tot ce se vinde pe zilele modei și conține acest amestec de lyocell și după ce am testat alte câteva variante am ajuns la acești Levi’s Flex care sunt elastici și normali ca formă.

Sunt foarte încântat și viața mea a devenit brusc mult mai flexibilă. Serios, pot să fac genuflexiuni, să sar garduri, să mă urc în mașină fără să mă țină în loc pantalonii. Acest „amestec lyocell” schimbă total abordarea în materie de comoditate la nivel de blugi.

Probabil că pentru multă lume nu e o noutate dar pentru mine a fost ca o revelație și mă gândesc că nu-s singurul depășit de trendurile fashion-ului pe lumea asta. 🙂