razvanbb

miercuri, 13 februarie 2019

A apărut aplicația de tip Shazam care identifică bloggerii folosind o fotografie

Detecția se face destul de ușor pentru că algoritmul avansat caută firmituri de pișcot pe barbă și pe tricou.

2 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Magneți închidere șireturi Zubits

Produs din oferta E-Day.ro

99,00 lei 69,00 lei

Vezi detailii

2 comentarii

  1. Razvan, din cand in cand mai arunci peste gard cu cate-o piatra in cei pe care ii numesti „piscotari”. Am observat ca exista o lupta surda intre blogeri. Dar noi, astia de intram dimineata la cafea si mai dam apoi un refresh, publicul vostru adica, nu doar ca nu intelegem, dar nici ca ne misca vreun pic.
    Mie imi pare rau ca cei care imi plac mai mult nu scriu asa des si se mai si cramponeaza de altii. De ex. imi place stilul cinematic al lu gaben sau scenografia lu eftimie, atentia ta la detalii sau comentatorii lu vasilescu.
    (Apropo, inca nu ti-am multumit pentru cauciucurile pe care mi le-am luat anul trecut. Refuzam din start all-seasonurile, dar dupa ce ai scris tu mi-am largit putin orizontul si am luat michelinurile crossclimate. Multumesc)

    • Eu nu lupt cu nimeni. Doar mi se pare amuzant și atât. E doar o gluma. Exista o mare parte din public care ne consideră pe toți piscotari. Cel mult fac mișto de ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Statistici Google Analytics