Da, știu, sunt nenumărate sisteme de marketing afiliat și tone de magazine online (în mare parte de drop shipping – adică fără stoc). Dar, din experiența mea și a altor utilizatori de astfel de sisteme din România cel mai bine funcționa combinația Profishare – eMAG.

Doar că eMAG s-a decis la un moment dat anul acesta să închidă acest sistem. Nu, nu direct ci prin faptul că au impus ca regulă ca achiziția să se facă maxim la o zi distanță față de click-ul afiliat de pe blog/site. Practic dacă eu recomand un produs luni și tu ți-l cumperi miercuri după ce te mai consulți și cu prietenii/soția/soțul, nu mai primesc niciun comision din vânzare și nu sunt recompensat pentru munca depusă cu nimic.

 

Așa că pe această cale anunț retragerea din acest sistem. Nu voi mai da link-uri către eMAG prin acest sistem și în aceste condiții.

Știu că pentru ei nu contează și ceea ce le aduc eu este un mizilic, dar își vor pierde pe rând toți afiliații care produceau conținut real și vor rămâne cu site-urile de SEO spam care produc nimic și care se bazează pe volum de trafic și mica ciupeală. Sau alte mizerii de gen meag.ro care se bazează pe un typo și care este un site cu redirect către eMAG prin profitshare.

Și pentru utilizatorii de Profitshare-eMAG, dacă ați observat o scădere drastică a veniturilor din acest sistem de afiliere să știți că nu este vina voastră. La mijloc este această decizie de business pe care a luat-o eMAG-ul în relația cu partenerii lui.

Bye, bye. A fost colaborare mișto dar e timpul să ne vedem de drumurile noastre virtuale pe căi separate…Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Marketing afiliat pareri