Lucruri pe care le fac pe ascuns pentru alții :)

41 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.
 • Dacă văd un vecin care tocmai parchează când intru eu în bloc, după ce ajung la etajul meu, apăs pe butonul de parter și îi trimit liftul. Astfel, când vecinul intră în bloc are liftul la dispoziție din prima.
 • Dacă văd în raft la super market un produs pus aiurea în altă parte, îl iau și-l pun la loc. Astfel, dacă cineva vine și ia în grabă mai multe produse de un anumit tip nu riscă să ia din greșeală și altceva.
 • Când cumpăr bere de la Mega Image-ul de jos, iau sticlele de pe raftul cel mai de sus. Astfel las la dispoziția altor cumpărători sticlele de la nivelul lor. Și mai salvez și din munca angajaților care din când în când sunt nevoiți să mute sticle de pe raftul de sus pe raftul de jos.
 • Când cumpăr mai multe produse de același tip am grijă să nu le cumpăr pe toate din raft și să las două bucăți pentru cineva care poate are nevoie urgentă (de exemplu pâinea fără gluten care nu este adusă în cantități prea mari).
 • Nu blochez intersecția. Oricât ar claxona ăia din spate, nu mă bag în intersecție dacă văd că nu am unde să trec în partea cealaltă.

Cam asta mi-am amintit acum. Voi faceți așa ceva pentru cei din jurul vostru? 🙂

dreamstime_m_34511908

Poză cu pisică pentru Facebook de aici:

© Andreykuzmin | Dreamstime.com – Super hero in mask cat portrait with black cloak

7 comentarii

 1. Chestia cu liftul o fac si eu, dar la serviciu, de dimineata, ca in blocul in care locuiesc nu am lift.
  In general, urmez si ultima regula – cea cu intersectia, dar nu tot timpul, depinde de mai multi factori.

 2. treaba cu intersectia mi se pare un lucru normal. doar un retard poate bloca o intersectie intentionat

 3. Punctele legate de cumpărături le fac și eu, dar cred că este mai mult un defect profesional. Sau, mă rog, am rămas cu sechele din perioada în care am lucrat prin magazine.
  De exemplu, când e vorba de haine, împachetez la loc tot ce am luat de pe raft. Dacă găsesc țoale puse haotic de alți clienți, le împachetez și le pun la locul lor. Câteodată mai aranjez prețurile strâmbe, pun la loc chestii căzute din raft și obișnuiesc să-mi caut singură cutia cu păpucii pe care vreau să-i cumpăr.

 4. Razvan presedinte….macar la asociatie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.