Am fost aseară la lansare dar din păcate s-a lansat „nimic”. De ce? Pentru că nu am ce să vă arăt. S-a lansat un private beta la care au acces 500 de oameni including me. S-a lansat un serviciu de streaming de muzică în România. Un site unde poți să asculți online muzică și dacă plătești o taxă lunară, ai acces și offline și și de pe telefonul mobil. Îți poți face playlist-uri cu muzica favorită și găsești ce muzică vrei tu. Bine, tot n-am găsit Octave dar încă mai caut. 🙂

Mișto ideea, chiar dacă nu e nouă. Există astfel de servicii pe plan internațional. Așa cum există varianta românească de youtube pe numele de scenă trilu-lilu, așa am reinventat și GrooveShark în variantă românească. E clar ca ambele proiecte adresează piața online din România. Pe vremuri era un avantaj major să ai un serviciu de streaming de acest gen în țară. Conexiunile internaționale ale providerilor de net erau jalnice și era mult mai bine să ai așa ceva în rețeaua națională. Acum eu personal nu mai văd motivul pentru care ai replica așa ceva pe plan local. Mi se pare că e un proiect care s-a lansat prea târziu. Ideea e mișto, dar trebuia implementată acum câțiva ani.

Lansarea în sine? Foarte mișto. Un buzz ok în blogosferă și o petrecere reușită (cred). Dar din păcate fără subiect. Avem Zongaaaa… dar stați un pic… nu încă. Avem un beta-zonga și mai vedem noi. Adică toată investiția în lansare și publicitate va duce către nimic. Lumea va scrie, lumea va fi entuziasmată, dar produsul nu este public. Este ca și când ai lansa o idee.

PS: Am o idee de produs online, se bagă cineva la o lansare? Acceptăm și sponsori. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Nu știu ce sa zic