Am zis că nu mai scriu despre blogging

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Am zis că nu mai scriu despre blogging! Am zis că nu mai scriu despre blogging! Am zis că nu mai scriu despre blogging! Am zis că nu mai scriu despre blogging! 🙂

Dar nu mă pot abține.

Povestea pe scurt:

La început a fost Manafu care mi-a acordat două voturi de încredere: m-a acceptat în gadgeteer deși eram un blogger cu 20 de cititori (prietenii mei apropiați pe care-i spamam 🙂 ) și m-a lăsat să vorbesc la o conferință. Tot el mi-a spus ca Zoso e cel mai mare blogger, ceea ce m-a făcut să-l scot la o cafea în Brașov, deși eram convins că e ăla – Soso sau cum îl cheamă – care a câștigat Big Brother.

Al doilea pe listă, în ordine cronologică, a fost Zoso care m-a învățat wordpress, optimizare, SEO, online, creare de conținut și mi-a acordat încrederea lui când am pornit trafictube.

Al treilea, și aici voiam să ajung cu acest articol, a fost Bobby Voicu. Bobby, care mi-a făcut o terapie de șoc și m-a luat în campania Redescoperă România. Am avut ocazia ca într-o vară să cunosc mare parte din blogosfera românească și să și pun baza unor prietenii care au dus la generarea unor proiecte mișto. Practic am avut ocazia să cresc și să mă fac cunoscut.

De ce am vrut să ajung la Bobby Voicu? De câte ori am ocazia să mă întâlnesc cu un grup de bloggeri și pomenesc faptul că Bobby m-a ajutat să cresc atât de repedede, primesc instantaneu (aproape în cor) de la mai multe persoane același răspuns: și pe mine… și pe mine… și pe mine. Este aproape un fenomen.

Bobby, cred că ne e dor de tine și mai lasă Irlanda aia și hai acasă!

Au fost și alții care m-au ajutat de-a lungul scurtei mele cariere de onliner, dar cei trei au fost punctele cheie. O să fac o listă detaliată când o să-mi scriu biografia. 🙂

PS: Tot de la Bobby am învățat și cum să câștig în Siemens Race. Aș putea să vând soluția participanților de la anu’. 🙂
PPS: Tot Manafu a insistat să nu-mi dau demisia de la Microsoft și ulterior să-mi găsesc un job. Bine că nu l-am ascultat! 🙂

Notă: nu, nu este un articol plătit :). Este doar ceva ce am constatat.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

20 comentarii

 1. Pe cei care nu i-a ajutat sa creasca, i-a ajutat pe alte cai :). Mare om, mare caracter Bobby. Chapeau!

 2. Iar altcineva (cel mai sigur familia ta) te-a invatat sa tratezi totul profesionist si sa ai mult bun simt. Iar aici e doar meritul tau ca ai fost receptiv. 🙂

  Mi-a parut bine sa te cunosc!

 3. de zoso ăla am auzit numai lucruri rele.

 4. Prima persoana din online pe care am cunoscut-o offline a fost Bobby. 🙂

 5. Iar primul blog din .ro citit a fost al unui baiat, Zoso 😉

 6. Ahm, io pe primul blogăr pe care l-am cunoscut și care m-a susținut l-am luat de logodnic și el pe mine de năroadă. Și uite-așa se fac 6 ani de blogging! Bine că te-ai însurat din timp! :)))

 7. Şi pe mine, şi pe mine! :))
  Soso… rofl!

 8. cel mai simpatic bunic al blogosferei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.