[video] Credeam că vremea celor care aruncă cu bețe în roțile bicicliștilor a apus de multă vreme. Ei bine m-am înșelat!

14 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Norocul meu a fost că eram pe trotineta electrică și nu a avut cum să-mi blocheze roata pentru că era prea mică ținta. Dar vă rog să observați cum se vede experiența în modul cum aruncă creanga către zona unde ar trebui să fie roata din față.

Și așa ceva se poate lăsa cu accidente nasoale pentru că-ți blochează roata față și cazi în cap.

Așa că dacă mai vedeți oameni care se fac că așteaptă ceva cu niște bețe în mână să aveți grijă. Pe mine m-a lovit în picior. Probabil că m-a văzut de departe cu casca de biciclist pe cap și a tras concluzia că aș fi victima perfectă.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

18 comentarii

 1. ce zice? 🙂

 2. daca exista un pic de karma o calca o masina direct pe cap. in stil justiceporn

 3. Sunt multi oameni de genul asteia care poate nu ar trebui sa umble pe strazi…azi a fost o creanga, maine poate fi altceva.

 4. Nu stiu ce treaba aveai sau daca te grabeai undeva, dar daca as fi patit la fel as fi sunat la o sectie de politie. M-as fi tinut dupa ea, la o distanta sigura, pana venea politia. Si nu doar pentru siguranta mea ci si pentru a celorlalti si a ei. Se vede ca nu e cu „toate acasa”.

  • Nici eu nu as fi lasat-o sa scape, daca timpul mi-ar fi permis. Problema e ca geme tara de creaturi de genul acesta. Sunt pline satele mai ales de ciudati si inadaptati care constituie acea populatie usor de prostit si de manevrat. Nu aveai nicio sansa sa si o comunicare normala cu ciudata aceea.

 5. „Doamna” e celebra, cel putin pentru mine, pentru obsesia ei vis a vis de biciclete. Eu trec aproape zilnic pe acolo pe la Mikey prin fata (turnurile gemene) pe banda de biciclete, am intalnit-o de minim 3-4 ori in ultimul an, de fiecare data m-a injurat ca ce caut cu bicicleta, ca nu vad ca sunt oameni etc. Cu batzul inca nu m-a fragezit. Ea si jigodia de maidanez mare de la gara Baneasa din fata, care te astepta sa ajungi in dreptul lui sa iti sara la picioare.

 6. Ai nevoie de un taser

 7. Sper ca vei face sesizare la poliție. Mâine poimâine împinge oameni la metrou.

 8. Unde-i gasesti, frate? In trafic cu masina ai belele… cu trotineta la fel.. ai o karma…

 9. Babuinii de genul asta voteaza; voteaza si pentru cei care din spleen, lehamite existentiala si blazare (ca sa nu spun suficienta), nu voteaza. Apropo, scuze ca trec de la una la alta, s-o fi facut vreun sondaj de opinie cu intrebarea „cu cine ati vota daca miine ar fi alegeri?”, la moastele sfintei Paraschiva si la tirgul de carte Gaudeamus ? Ar fi interesante rezultatele comparative…..Traiasca votul universal!

 10. seamana cu o maickutza falsa…. cine o fi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.