Este varianta cea mai puternică de la e-twow. Am folosit-o destul de puțin din motiv că distanța pe care trebuia să o acopăr cu o singură încărcare este cu 2 km mai mare decât autonomia oferită de trotinetă la greutatea mea de 90 kg.

Culoare verde. Mi-a plăcut mie să fiu foarte vizibil în trafic (am și cască portocalie 🙂 ).

Kilometraj: 330 km

Motorul este încă în perioada de garanție. A trecut doar un an de când am achizi’ionat-o. Mai are 1 an. Celelalte componente sunt trecute în certificat cu un singur an. Expiră în august.

Zgârieturi are doar dedesubt pe acolo unde am mai rașchetat câte o bordură. Este în stare foarte bună.

Înainte să luați decizia, vă recomand să citiți articolul anterior pe tema asta. Eu reușeam să obțin o autonomie de 19 km în mod constant. Autonomie este cea reală cu trotineta folosită fără restricții și la 90 kg de marfă. Producătorul zice că 30 km autonomie la 70 kg. Am reușit să cresc autonomia prin limitarea electronică a motorului la 25 km/h (opțiunea se poate modifica prin niște comenzi relativ simple).

În pachet: trotineta, încărcătorul, o poșetuță care se poate prinde de ghidon pentru transporta diverse lucruri sau încărcătorul, manualele de utilizare și cutia originală.

Preț de vânzare: 2000 lei. Nouă costă vreo 3300 lei.

Fac eu cinste cu transportul prin curier.

Poze cu trotineta mai jos: