Unde ne schimbăm bateriile la ceasuri?

23 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Există un singur loc în București. E cel mai mișto. Descoperi un om pasionat de ceasuri care, dacă vrei, îți povestește despre istoria brand-urilor, despre „criza ceasurilor cu quartz” sau despre cum trebuie îngrijit (da, îngrijit) un ceas.

Are aparatură de diagnoză, aparatură de curățat, aparatură de rotit, instrumente de zici că e chirurg de omuleți în miniatură și o pasiune care o regăsești în fiecare gest pe care îl face când atinge un ceas indiferent de valoarea acestuia.

Mi-a povestit despre impulsurile pe care le generează un mecanism cu quartz, despre mecanismele cu arc care „se încarcă” din mișcarea mâinii și despre o metoda nedistructivă de a testa etanșeitatea unui ceas chiar dacă este introdus în apă. Este introdus în apă dar într-un recipiet sub presiune… acolo e diferența față de testul nostru dintr-un lighean. 🙂

Așa că Horologer este service-ul de ceasuri de care aveți nevoie. Este situat pe Calea Dorobanți 216 colţ cu Strada Aviator Jean Texier, vis a vis de Televiziunea Română. Recomand cu căldură pentru orice tip de ceas indiferent de valoarea acestuia. Omul a lucrat la Cartier și avea pe mână ceasuri de mii de euro. Nu aveți idee cu câtă grijă lucrează. Trebuie să-l vedeți! 🙂

horologer1-900x450

Și încă o chestiune importantă: bateriile trebuie schimbate la maxim doi ani. Chiar dacă producătorii bateriilor garantează că nu se scurg, există acest risc și mecanismul ceasului se poate avaria destul de rău. Mai jos aveți un exemplu de ceas (CK) a cărui baterie era din 2006 și care s-a scurs. Aparatul de diagnoză ne zice că mecanismul cu quartz are un consum enorm, ceea ce-nseamnă că este avariat și asta numai pentru că nu i-am schimbat bateria la timp.

ck_horologerCe mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • schimb baterie tissot
 • schimb baterii ceas
 • cat costa sa schimb bateria la ceas
 • tipuri baterii ceas
 • schinbare baterie ceas patrat
 • schimbat baterie ceas
 • schimbare quartz pret
 • schimbare baterie ceas pret
 • schimbare baterie casio
 • schimb baterii ceas tissot
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

12 comentarii

 1. Niște prețuri orientative ? Nu de alta da’ am de schimbat și eu vreo 2 geamuri, niște baterii…

 2. @Meeku, pentru geamuri preţurile variază între 30 de lei şi 150 de lei, în funcţie de material şi formă. Un schimb de baterie costă 30 de lei. Nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa preţurilor, suntem prietenoşi din punctul ăsta de vedere. Cel mai bine treci într-o zi pe la noi şi îţi spunem pe loc preţurile după ce ne uităm la ceasuri. Constatarea este gratuită 🙂

 3. Salut, Revo! un pret estimativ pentru o polishare la un Tissot V8 cu bratara metalica? Multumesc frumos!

  • Salut Cornel, preţul pentru polish variază în funcţie de adâncimea loviturii, de formele suprafeţelor, de tipurile de material folosite etc. Aşa că nu putem spune nimic până nu ne uităm la el. Acesta este motivul pentru care din păcate nu am reuşit să punem preţurile pe site. Diferă de la operaţiune la operaţiune. Te aşteptăm pe la noi şi rezolvăm! 😉

  • Multumesc pentru precizari! Vreau sa ajung, dar am un incovenient.. programul meu de lucru care se suprapune peste al vostru. Imi voi face drum la voi cu prima ocazie cand scap mai repede sau am o zi libera. Spor la treaba!

  • Cel mai bine ar fi să ne auzim la numărul de telefon afişat pe site sau printr-un mail. De regulă nu ne grăbim să plecăm acasă, aşa că ne putem întâlni într-o zi „după program”.

 4. Buna ziua,

  Un pret pentru o revizie generala la un Omega Seamaster cal. Omega 2500 (ETA 2892) ?

  Multumesc.

 5. Scuze. Calibrul este Omega 1120.

  • Salutare, pentru clienții lui Răzvan avem prețuri preferențiale 🙂 . Aşa că cel mai bine ar fi dacă am putea să discutăm prin email la contact@horologer.ro. Sau puteți trece pe la noi prin service pentru o constatare gratuită şi vă putem spune pe loc prețul. Numai să menționați că ați citit pe blog la Răzvan despre noi.

 6. Mecanismul de la un ceas Guess ,pret ?

 7. Va rig sa-mi spuneti ce baterie imi trebuie sa achizitionez pentru un ceas Tissot 1853

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.