razvanbb

joi, 11 iunie 2020

– Știu ce facem! exclamă directorul de marketing de la HBO.

– Rugăm colegii de la creație să compună un mesaj înduioșător despre „black lives matter”? intervine asistentul cu o voce timidă.

– Nu! Retragem un film din ăsta cu o poveste revoltătoare și anunțăm că este rasist!

– Dar, dar, dar e un film istoric și… e un film artistic și… e o poveste ce trebuie cunoscută de noile generații ca să știe prin ce a trecut lumea în care trăim…

– Genial! Bună idee! Retragem „Pe aripile vântului” și spunem că e temporar până adăugăm un avertisment cu „flm istoric” și „fapte reprobabile” și „nu reprezintă opinia rețelei noastre de distributie „!

– Păi nu am putea face asta în liniște? În maxim două zile putem insera mesajul la începutul oricărui film de acest gen, imediat după mesajul cu audiența.

– Ești nebun? Crezi că va vorbi cineva în presă despre asta? Nu, frate, vrem scandal și să duduie rețelele de socializare. Vrem să se revolte lumea și să se vadă peste tot în lume ca noi condamnăm rasismul! Crezi că un comunicat de presă cu „black lives matter” mai are vreun efect? Hai, bagă un delete la „Pe aripile vântului” și trimite anunțul în piață! Și mai repede!

2 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Goluk T2 - cameră discretă cu WiFi (include card 32GB)

Produs din oferta E-Day.ro

750,00 lei

Vezi detailii

2 comentarii

  1. Acu’ intre noi fie vorba, PAV nu e chiar un film istoric… adica e la fel de istoric cum a fost filmul Gladiator, daca vrei. Da’ e o poveste asa cum a vrut autoarea sa o faca, la fel cum a fost ‘Gladiator’ de exemplu. Te uiti la Gladiator si zici ca Roma antica era Ok.
    Asta nu inseamna ca trebuie sa ii dam foc, presupun?

  2. Daca nu ar fi fost valuri atunci nimanui nu i-ar fi pasat ca filmele gen ,,Pe aripile vantului” a fost anulat temporar. Multe persoane nici nu s-au uitat la filmul asta de ,,n” ani si acuma toata lumea si-a adus aminte de el. In plus, sa fim seriosi, actrita de culoare a primit oscarul pentru cel mai bun rol secundar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.