Spune-mi unde să mă duc. Zi-mi ce cale să aleg și eu te voi asculta! 🙂 Bine, nu chiar ad litteram dar cam ăsta e principiul.

Mâine plec cu niște băieți pe motoare să salvez lumea. De fapt nu. Plec cu niște băieți pe motoare ca să mă plimb și să filmez chestiuni mișto cu drona. Startul va fi vineri din București.

Mecanismul este unul relativ simplu și este o idee mai veche cultivată și crescută de Ivo. Noi vom întreba pe Facebook „Încotro mergem astăzi?” și voi dacă aveți timp/chef/idei mișto decideți unde mergem în ziua respectivă. Ne dați o direcție și o idee unde să înnoptăm. Există două criterii: să ajungem într-o zi lejer și să nu ne puneți să ne-ntoarcem. Ar fi de preferat să avem și zone/locuri mișto de filmat pe traseu și distanța să nu fie foarte mare pentru că ne vom opri destul de des. Avem o echipă bună de filmare/foto care vor avea multe cadre de tras pentru un mini documentar.

Eu voi conduce un Renault Kadjar, Ivo va veni cu chopperul lui și ne-am luat și RockFM-ul cu noi. În sensul că l-am răpit pentru o săptămână pe Hrubaru cu tot cu playlist. 🙂 Echipa completă o găsiți aici.

Așa că ne „vedem” sâmbătă dimineață pe Facebook ca să ne ziceți ce să facem. În funcție de ce zice majoritatea într-acolo ne vom îndrepta! 🙂

Image1

Selfie de la Alin. 🙂