Cum rezolvi gratuit problema cu un Apple Watch căruia i s-a dezlipit ecranul?

12 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Fără să mai ai factura de achiziție, fără cutia originală și cumpărat de undeva dintr-un aeroport.

În 7 pași simpli:

 1. Te duci la iStyle Băneasa (în cazul meu) și le arăți ceasul care stă să-și arate din ce e făcut.
 2. O convingi pe gagica de la recepție, cu greu, că chiar dacă nu mai e în perioada aia de garanție de 1 an oferită de Apple worldwide (verifică în sistem după serie) și chiar dacă costa 150 lei doar constatarea tu chiar vrei și îți dorești să le lași Apple Watch-ul în service. Și o convingi că nu vrei să dai o fugă la Heathrow pentru că a ieșit din garanție și e treaba celui care ți-a vândut ceasul să te ajute până la 2 ani.
 3. Gagica, după ce se consultă cu băieții din spate de la service, te pune să semnezi un contract de service standard și-ți povestește că o să fii contactat de colegii ei care o să te roage să le transferi prin bancă cei 150 lei pentru constatare după care o să-ți comunice cât costă reparația.
 4. Îți suni soția și o ghidezi în câțiva pași să facă unpair ceasului de pe telefonul ei și predai jucăria în service.
 5. Aștepți 4-5 zile cu tot cu weekend, în care nu te contacteaza nimeni, după care, într-o dimineață, îți vine un SMS cu faptul că reparația a fost finalizată și că poți să treci să-ți ridici minunăția.
 6. Te duci și-ți ridici una bucată Apple Watch nou nouț, fără să plătești nimic.
 7. Îți anunți soția că are ceas nou și ea va fi foarte fericită.

The End 🙂

Problema cu ecranul desprins este de la bateria care se umflă și împinge tot mecanismul în sus dezlipind ecranul de carcasă. Este o problemă cunoscută și Apple pare că schimbă moca toate ceasurile din această serie, fără niciun cost suplimentar.

Lista magazinelor iStyle o găsiți aici.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

4 comentarii

 1. Buna ziua!
  Am si eu aceeasi problema…………doar ca la Timisoara mi-au spus sa le dau ceasul si 1200 lei si imi da alt ceas nou.
  Deocamdata stau asa cu el.

 2. Daca tot am drum in weekend pe la Baneasa, o sa incerc sa fac ceva si cu ceasul meu. Problema este ca am mai incercat la un alt iStyle si nici n-au vrut sa auda de o reparatie, mi-au oferit o solutie de genul celei prezentate de cristi mai sus…sa dau 1200 de lei pentru un smartwatch nou.

 3. Foarte tare si multumesc de pont Razvan. Aveam aceeasi problema si am rezolvat-o cu cateva mici ‘batai’ de cap ca na…suntem in Romania :)). Danke !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.