Tot respectul pentru Mega Image. Au rezolvat o problemă de care mă plângeam absolut elegant.

23 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Știți că mă plângeam eu că m-am simțit ca un hoț într-un magazin Mega Image? Astăzi au chemat iar paza pentru că iar aveam un produs care trebuia să treacă pe sub privirea scrutătoare a unui agent. Dar au chemat paza cu un buton. Cu o sonerie cu butoane wireless montate la fiecare pereche de case. Mulțumesc, Mega! Acum mă simt mai bine. 🙂

Nu știu dacă au făcut asta doar la mega-ul unde mă duc eu. Atunci când m-am plâns pe blog m-au contactat și m-au întrebat la care magazin s-a-ntâmplat. Dar sper că implementează peste tot nu numai în jurul casei mele ca să îmi taie mie din materialele pentru blog. 🙂

E mișto că de acum încolo nu mai strigă nimeni după pază în gura mare și e și mai mișto că m-au lăsat să descopăr singur, nu m-au contactat să-mi povestească cum au rezolvat ei problema. Chapeau bas!

Au respectul meu nu neapărat pentru soluție (care este simplă și de bun simț) ci pentru reacție.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

6 comentarii

  1. Te-am vazut azi in zona 🙂 doar ca inca nu stiu cum sa reactionez cand vad un blogger, nu stiu cat de ciudata este situatia: „salut, sunt x si te citesc zilnic. Mi-a placut reviewul x, imi pare rau de articolul y, dar asta e viata… bafta cu y… „. Asa ca, salut Razvan !

  2. Nu știam că vând arme la Mega. 😛

  3. 9 februarie, ora 20,11. „Pazaa!“
    Mega Image colț Chitila cu Bucureștii Noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.