Redescoperă și tu România

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.Există o aplicație pentru Android și iPhone cu care ne puteți ajuta să redescoperim România.

La bază este o hartă interactivă cu diferite locații importante de genul istorie, natură și tradiție.

Are un sistem simplu de căutare de genul: zi-mi și mie ce monumente istorice am pe o rază de 20 km în jurul meu.

Partea cea mai mișto este că se pot adăuga locații de către utilizatori. Astfel se poate construi o super bază de date cu locațiile mișto din România. Să nu mai zică lumea că n-are ce vedea când se plimbă prin țară. Problema noastră este amplasarea acestora și faptul că nu le promovează nimeni. Aceste minunate locuri există și de multe ori trecem la 1 km de ele fără să știm ce pierdem.

Haideți să redescoperim împreună locurile mișto din România. Poate dacă lumea le va vizita, cineva va sesiza acest lucru și va investi în întreținerea acestora și nu vor dispărea ruinate de nepăsare.

Aveți mai jos un filmuleț cu aplicația:

Aplicația pentru iPhone aici.

Aplicația pentru Android aici.

Redescoperă România 2011 este un proiect Petrom împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45, Muzeul Național al Țăranului Român și igloo.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

4 comentarii

  1. Dacă o să am telefon cu Android de luna viitoare, asta o să fie printre primele aplicaţii instalate.

  2. Si „vegheaza” cineva ca nu cumva, din greseala, un alt cineva sa-si promoveze, sa spunem, propria pensiune ca obiectiv istoric?

  3. Gata, se misca fainut 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.