Ultimul episod. 🙁

Chiar îmi pare rău că se termină. Este ultimul din acest an. Pentru mine a fost o experiență incredibilă. Am avut plăcerea să mă cunosc cu mare parte din online-ul românesc. Recunosc sincer că pentru mine a fost o rampă de lansare. Nu cred că reușeam să ajung la acest nivel de branding personal în online într-un timp atât de scurt fără participarea în această campanie.

Efectul acestei campanii s-a extins foarte mult și în afară. M-am împrietenit cu oameni minunați care nu au participat în proiectul Redescoperă România (prin intermediul celor care au participat).

Mulțumesc Bobby pentru faptul că ai avut încredere în mine deși la începutul acestui an eram un blogger mic, pitic și pe o nișă suprasaturată. Nu că acum aș fi ceva mare, dar măcar am mulți prieteni noi care mă susțin în ceea ce fac. 🙂

Tot datorită acestui proiect mi-am dezvoltat capacitatea de a prelucra material video în timp scurt și de o calitate cât de cât ok. Am reușit să intru pe o nișă destul de puțin dezvoltată la acest moment cel puțin în România. Nici prin cap nu-mi trecea acum un an că de la un vânzător de servicii la Microsoft voi ajunge să fac din nou ceva creativ și mai ales în domeniul video. 🙂

Plecăm în Banat. Vom trece prin Timișoara, Arad și un pic prin Sibiu. Perioada 26-30 octombrie. Lista de participanți o găsiți la Bobby pe blog.

PS Încă susțin cu tărie ceea ce am scris acum câteva luni aici despre această campanie și ce a reușit să facă aceasta pentru online-ul românesc.

Și da, acest boost în cariera mea a fost susținut de Petrom, împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Național al Țăranului Român. Și sunt mândru de asta!