Da, copiii noștri au vrut street dance și i-am descoperit pe cei de al Stop and Dance. Suntem foarte încântați de organizare și de instructori. Știu foarte bine să-i țină pe copii în priză și să le inducă plăcerea dansului. 

Și oamenii se străduie să organizeze concursuri de dans și spectacole cu ei. Îi pun pe scenă chiar dacă nu au ajuns la un nivel care să ofere un spectacol de pomină. În doar o lună de la primele lecții au participat la primul lor concurs chiar dacă mișcările lor erau ușor stângace și sincronizarea nu era cea mai fericită. Dar copiii au fost foarte încântați. S-au obișnuit cu atmosfera de concurs, i-au văzut pe cei cu experiență cum s-au manifestat pe scenă și asta i-a motivat. Al doilea spectacol, o lună mai târziu, a fost cu totul altceva. Mișcările stângace ale copiilor s-au transformat în mișcări hotărâte, au urmat mai bine coregrafia și evoluția a fost semnificativă.

Și mă repet, oamenii sunt foarte bine organizați, plini de energie și foarte apropiați de elevii lor. Îi vezi în timpul spectacolului cum nu se pot abține să nu danseze și ei. E o atmosferă foarte mișto pentru cei mici.

Acum copiii mei au câștigat siguranța dansatului în public. Nu știu dacă au vreun talent și dacă viitorul lor va cuprinde această activitate la nivel de performanță dar cumva această activitate le-a mai adăugat o bază într-un domeniu pe care eu de exemplu nu prea îl stăpânesc și de care îmi e frică (să nu mă fac de râs în public)

Au mai multe locații în diverse zone din București și acoperă o gamă largă de dansuri (nu doar street dance) pentru copii și adulți. Și da, site-ul lor e plin de informații utile despre dansuri, cursuri și istoria diverselor tipuri de dansuri.

Pentru mine ca părinte este o încântare să-i văd cum se bucură de această activitate. Recomand cu căldură.