Avem o problemă in familie. Copilul nostru va merge târâş prin casă şi ne gândeam să găsim un device care să cureţe parchetul bine şi uşor. După două săptămâni am descoperit că nu căutam în direcţia bună.
Să privim partea practică a problemei: trebuie să fie curat pe jos pentru ca bebeluşul să nu se murdărească si să nu inhaleze/ingurgiteze microbi. Partea periculoasă este cea cu microbii. Mai mult de atât gândiţi-vă că se consumă energie în cantitate dublă. Odată pentru curăţarea pardoselii şi odată cea inutilă a copilului care va alerga şi-şi va schimba direcţia la impact cu diferite obiecte, mobilă sau ziduri. Energia consumată de bebeluş este foarte utilă pentru un somn liniştit (pentru el şi părinţi).
Dacă eliminăm partea cu murdăritul pentru că oricum se spală şi nu se întâmplă nimic iremediabil, rămânem doar cu problema microbilor.
Am descoperit azi produsul ideal. Pozele de mai jos sunt suficient de explicite pentru a nu face şi o descriere a produsului :).

Este un produs „green” pentru că foloseşte energia mai puţină şi nu necesită investiţii suplimentare în întreţinere. Este un fel de aspirator robot care se plimbă prin casă de genul celui de la Electrolux.
Şi da ştiu. Nu e frumos, nu putem face aşa ceva copilului şi este o jignire la adresa mop-urilor de pretutindeni. Dar e practic :).
Răzvan