Pentru că nu am crezut că există, astăzi am fost să caut fermierii de pe pozele de la Mega

71 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Și i-am găsit. Și-s autentici. Și le-am făcut poze ca să-i compar cu afișele din magazine. 🙂 Și sunt pasionați de munca lor. Și le place să lucreze cu Mega Image pe linia de produse Gusturi Românești. Da, chiar sunt încântați de program.

Toată povestea a început de la postarea lui Copolovici de aici.

Așa arată afișele

Și da, există în realitate

I-am găsit chiar în Glodeanu Sărat, jud Buzău, exact ca în specificațiile de pe afișe, într-o zi cu ploaie rece de toamnă.

Paranteză: cea mai bună plăcintă cu mere există!

Există și am gustat astăzi din ea. Am gustat vreo șase porții și m-am oprit de rușine. 🙂

A fost preparată de doamna din fotografia de mai jos:

Și da, știu că sună pompos, dar de astăzi voi căuta mai cu atenție printre rafturi după produsele „Gusturi românești”. Vorbesc foarte serios. Oamenii au reușit să mă convingă că nu e doar marketing în spate.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

7 comentarii

 1. sa nu spui ca avea si nuca placinta cu mere ca decupez din monitor….cosmin – joyor, stii tu care 🙂

 2. Suna minunat sa incurajezi afacerile locale dar nu cred ca o afacere de familie poate suplini toata cererea magazinului promovat…atunci cand vei pune accentul si pe alte persoane din alte tinuturi romanesti voi putea crede ca nu este vorba doar de marketing.Pana atunci s-auzim de bine!

 3. Daca imi spui ca rosiile Gusturi romanesti de la Mega au gust si consistenta de rosii, inseamna ca eu traiesc intr-un univers paralel. Da, apreciez si eu programul, cumpar produse Gusturi Romanesti, dar am oproblema cu rosiile si cateodata cu ardeii. Soiul este foarte prost, tare, apreciat doar pentru transport. Soi furajer. Pacat!

 4. Confirm existenta fermierilor din Glodeanu Sărat.
  Am un var care livrează produse (în special castraveti) pt M.I.
  Din păcate, val. încasată/ kg este …. cu toate acestea, ei sunt mulțumiți de colaborare …. decât sa vândă la samsarii din piețe ..
  Una peste alta, treaba buna ….. Felicitări!
  Ar fi bine sa se producă și zmeura sau alte fructe în România…sa nu se mai cumpere de la Bulgari și ulterior distribuita în magazine

 5. Ai mei locuiesc la cateva sate distanta. Avem un unchi care a fost sef de post la Glodeanu Sarat. Buzaul singur ar avea capacitatea sa aprovizioneze toate lanturile de magazine din Romania, dar e slab organizat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.