Am zis că nu mai am nicio treabă. Stau relaxat. Folosesc TNT pentru magazinele mele online.

Dar uite totuși că acum risc să rămân fără stoc. Am furnizori care-mi trimit marfa cu Fan Courier-ul. Aștept de o săptămână niște produse.

Un client a vrut neapărat livrare cu Fan Courier pentru că voia o cameră sâmbătă și a primit-o marți seara după ce el a făcut scandal și eu am făcut scandal la rândul meu la Fan Courier. Nu aveau de gând s-o livreze nici măcar marți.

Știu a fost Black Friday. Magazinele mari au vândut de au rupt. Acum Fan Courier-ul este aglomerat. Este aglomerat în detrimentul magazinelor mici care intră la coada livrărilor impuse de magazinele mari. Aceste magazine mici se descurcă cum pot. Se reorientează către servicii mai bune. Se retrag din contractele Fan Courier și se reorientează către alte firme de curierat. Fan Courier-ul va ajunge să lucreze doar cu magazine mari. Magazine mari care vor să reducă cât mai mult cheltuielile cu transportul și care vor negocia la sânge niște tarife extrem de mici. Astfel Fan Courier-ul va ajunge să lucreze cu un volum foarte mare de colete pentru care o să încaseze din ce în ce mai puțini bani. Vor ajunge la rândul lor să reducă cheltuielile și să ofere servicii din ce în ce mai slabe în concordanță cu prețul pe colet. Vor ajunge să nu mai livreze colete la timp, să dispară noțiunea de next day delivery și să răspundă din ce în ce mai greu la telefon. Oh wait! Deja se-ntâmplă asta.

Screen Shot 2014 12 03 at 11 36 18

PS Nu vorbesc neapărat de ce se-ntâmplă acum. Vorbesc despre cum va ajunge Fan Courier-ul peste câteva luni, poate un an. Black Friday killed Fan Courier.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • fan courier ridicare sambata