În nebunia mea cu plimbările de dimineață, această activitate istovitoare ce a apărut în viața mea ca o ocupație între orele 6 și 7 din lipsă de somn și datorită cocoșului vecinei maneliste, am căutat o sticlă pe care să o pot căra în mână fără să mă chinui pe parcursul traselui meu în jurul lacului.

Și am găsit-o. Am găsit-o datorită design-ului mișto. Practic are o fantă chiar în mijloc prin care-ți încap degedele și care asigură o prindere sigură și care nu generează oboseală. Este incredibil de comodă chiar și dacă n-o folosești în activități sportive.

În plus capacul ăla care se desface foarte lejer când tragi de el este și un bun gardian ce oprește apa să părăsească interiorul recipientului indiferent ce ai face. Am încercat să scutur sticla aia în toate direcțiile (inclusiv în jos) și capacul nu s-a desfăcut nici măcar un milimetru. Nu reacționează decât dacă tragi tu ușor cu un deget de el. Este bestială în simplitatea ei și a design-ului ce îi însoțește viața de obiect neînsuflețit.

Am cumpărat și pentru copiii mei să folosească prin casă, să nu-i mai aud că le alunecă din mână sau că nu au închis bine dopul. E ideală. Nu e ieftină, dar este extrem de practică. Practic nu ai cum să o scapi din mână… ever! 🙂

Capacitatea este de 550 ml. Acum am vzăut că ei spun în descriere că treaba aia din mijloc e făcută din piele ecologică, orice ar însemna asta. Adevărul este că e destul de plăcut la atingere și nu deranjează.

Pe roșu îi mai ieftină și pe albastru e mai scumpă.