Bine, tot trebuie să treci prin procesul de curățare și de eliminare a prafului, dar când ajungi la momentul ăla de-ți tremură mâna de frică să nu greșești potrivirea nu mai trebuie să-ți faci nicio grijă.

Serios. Am aplicat pe un iPhone 13 pro max, am curățat, am cules fire de praf, am avut grijă să nu scutur praf peste ecran și când am pus folia pe ecran cu rama aia sub formă de aplicator a durat o secundă și a fost gata. Aproape am crezut că am greșit eu ceva. Dar nu, rezultatul este perfect.

Șmecheria este că în pachet ai două folii și un aplicator în care potrivești folia la fix. Aplicatorul ăsta e ca o carcasă pe care o montezi pe fața telefonului și are fix forma telefonului a cărui destinatar e folia.

Brusc nu mai vreau să încerc nicio altă variantă de folie. Bine, e cam nașpa că aplicatorul ăla e din plastic și e o insultă pentru mama natură. Dar, hey, e un design făcut în Transilvania. Mare noroc că n-am nimerit ceva moldovenesc, oltenesc sau miticesc că cine știe ce ieșea. 🙂

Se găsește aici la emag, dar e disponibilă doar pentru telefoanele Apple și Samsung (dar nu cred că pentru toate modelele pentru că pentru Fold 4 nu am găsit).