Pentru bărbații adevărați care nu suportă unsoarea aia unsuroasă cu care trebuie să ne ungem pe mâini mai ales în această perioadă când spălatul excesiv pe mâini duce la uscarea pielii.

Și nu, nu credeam că voi scrie vreodată despre cremă de mâini!

Da, există o cremă pe lumea asta care nu este cremă, este un gel și se simte așa ca și când te-ai spăla pe mâini, nu ca și când te-ai da cu ulei. Și e și răcoroasă și se și absoarbe rapid și rezultatul este unul bun (nu vă zic de faptul că pielea devine catifelată după câteva zile pentru că nu este specific bărbatului adevărat și aspru din noi!).

Crema am descoperit-o întâmplător fiind în gama Verveine de la L’Occitane, gamă din care îmi procur gelul de duș de care povesteam aici. 🙂 Singurul moft comsetic pe care-l practic.

Numele acesteia (scriu ce văd pe cutie): Gel creme fraicheur des mains – cooling hand cream gel. E foarte important să scrie gel și faptul că răcorește mâinile. Există și în variantă unsuroasă, varianta de care noi (bărbații adevărați) trebuie să ne ferim!

Am găsit produsul doar la ei pe site aici. E 80 de lei dar primești ceva discount dacă ai card la nu mai știu ce farmacie (Sensiblu parcă?). Te sună ei oricum să-ți ceară numărul cardului după ce plasezi comanda.

Varianta unsuroasă pe care noi nu o acceptăm se găsește aici la emag.