Poate chiar orașul tău. Poate alte orașe din alte țări.

Și e foarte tare! E tare pentru că e cu indicii. Te trimite într-un loc unde descoperi un indiciu care-ți dezvăluie următorul loc. Și-ți povestește despre locurile respective. Și te plimbă frumos în zonele conform temei pe care ai ales-o. E ghidul tău virtual, e turul tău privat, e un mod genial de a cuceri un oraș.

Și da, găsiți în listă și Călărași 🙂

Și mai e o chestiune mișto. Poți să fii creator de trasee în aplicația lor. Poți să împărtășești cu lumea un quest invetat de tine și să câștigi bani din asta.

Și duminică lansează un tur nou în aplicație. Dumincă la ora 16. Un tur pe nume Tiranic. Un tur al perioadei absurde comuniste care începe din Piața Revoluției.

Găsiți aici evenimentul pe Facebook

Găsiți aici aplicația pentru iOS.

Găsiți aici aplicația pentru Android.

Găsiți aici mai multe detalii despre Questo.

Și da, puteți folosi codul „TovBaciu” ( se introduce după ce selectezi BUY quest) pentru a primi gratuit turul menționat mai sus. Poate fi folosit de maxim 5 ori, deci trebuie să fiți ninja în instalare de aplicații! 🙂

Și da, merită să vă instalați aplicația să o aveți la îndemână când ajungeți într-un oraș nou și aveți nevoie de un tur pentru cucerirea orașului.

PS Nu, nu m-au plătit pentru promovare. Pur și simplu îmi place mie de ei și de ce fac. Și de aplicație. Și de idee. 🙂

Funcționează așa: