Sunt cumva pe gustul meu. Eu sunt d-ăla care cumpără bulk șosete la o perioadă de timp pentru a împrospăta colecția, aruncând în același timp ce nu se mai poate purta.

Se vând la cutie, da. Ceea ce pică la fix în cazul meu. Mi-am cumpărat varianta “gleznă” de mai jos pentru că eu asta port și se potrivesc cu stilul meu deosebit de stilat vestimentar format din blugi și tricou.

Dar există și alte variante mai stilate decât stilatul meu pentru oameni care chiar apreciază o îmbrăcăminte mai fancy și niște șosete asortate pline de stil. Probabil că selecția de șosete din cutiile lor se potrivesc cu anumiți oameni care pun accent pe un anumit stil vestimentar.

Eu personal sunt foarte mulțumit pentru că practic nu le simt când le port. Nu au cusătură, par foarte reizstente, sunt foarte ușor de încălțat, sunt extrem de practice și nu dețin cusături deranjante.

Compoziția este 80% bumbac pieptănat 18% poliamidă 2% elastan.

Și pentru că toată lumea se-ntreabă “De ce nu 100% bumbac?“, am să las mai jos textul de pe site-ul lor.

Majoritatea clienților ne întreabă. Când am deschis fabrica, neavând experiență, și noi am vrut să facem doar șosete 100% bumbac. Testând luni de zile tot felul de combinații de fire pentru a găsi șoseta perfectă, am înțeles că de fapt o șosetă 100% bumbac nu este șoseta perfectă pe care noi o căutam. 

Și vă zic, după șosetele alea de la Decathlon (artengo sau cum le cheamă), astea de la laboratoul de șosete sunt ca o gură de aer proaspăt. Practic mi-am găsit un nou furnizor de șosete. 🙂

Temă pentru acasă: a se număra aparițiile cuvântului “stil” în toate variantele. 🙂