În sfârșit cineva a inventat niște bețe de ski cu adevărat utile!

5 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Oricum eu personal nu prea le foloseam decât atunci când mă prăvăleam și trebuia să mă pun din nou pe picioare într-o zonă înclinată a pârtiei.

Astea măcar folosesc la ceva. Deși sunt solide și performante (zic ei) în interior au un compartiment pentru lichide care se închide ermetic. Le poți folosi ca sticluță la purtător fără să fii nevoit să ascunzi whiskey-ul în termos sau să ai diverse sticluțe de „suc” prin rucsac.

Fiecare băț are o capacitate de 236 ml (un pint) deci un total de 472 ml de lichid de combustie care să-ți încălzească sufletul pe la jumătatea pârtiei. Trebuie să țineți cont de faptul că apa îngheață la 0 grade și alcoolul pe la -19. Gândiți-vă bine înainte cu ce le umpkeți! 🙂 Cică majoritatea schiorilor care le-au folosit nu au remarcat diferențe mari între bețele pline (408 grame) de lichid minune sau goale (226 grame).

Prezentarea video:

Costă 129 USD perechea. (+60 USD transportul în afara SUA).

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

3 comentarii

  1. Tu bei la volan ? Crezi ca schiatul solicita mai putina luciditate ? Si nu e doar asta, doar ca bautura iti da curaj mai mult decat ai nevoie, sunt o gramada de povesti horor cu tampiti care s-au dus pe partii negre din cauza bauturii ei nefiind capabili sa mearga pe cele albastre.

    • Daca il prinde baut bine la volan ii ia permisul sau scapa doar cu amenda. Dar pe partie cine sa ii puna alcooltest omologat? Si ce pateste? Asa da treaba la salvamont, medici ortopezi, kinoterapeuti si altii 😉

  2. Mda.. de parcă omul se duce pe pârtie, schiază și deodată se oprește și se gândește: “Ce bună ar fi fost o dușcă de țuică acum! Trebuia sa fi luat acele bete de ski cu compartiment de băutura. Mai erau și la doar 189 de dolari perechea.”
    Yeah, I don’t think so!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.